Hae
My Project Is Me

Onnistunut treenipäivä

Moi,


Tämäkin otsikko voisi olla parasta pitkään aikaan – salitreeni. Minulla on oikeasti saliharjoittelun osalta jotenkin ollut onnistunut viikko, vaikka vielä kaksi päivää jäljellä onkin. Eilen esimerkiksi rinta-olkapäivänä, oli treenin jälkeen haasteellista yrittää saada kuvaakaan aikaiseksi kun kaikki ylöspäin nostaminen oli liikkeenä rankka. Jopa kännykkä oli liian raskas 😀 Siksi siis jälleen enemmän tai vähemmän tärähtäneitä kuvia.

 

Pitäisi varmaan joskus ottaa ihan oikea kamerakin mukaan niin saisi kuvattua tekemisiä salillakin. Nythän ketkun aina kännykkäni kanssa ja sen typerän kameraohjelman vuoksi näkyy kuvissa myös puhelimen äärettömän kaunis takakansi. Tosin en sitten tiedä että kehtaisinko kuitenkaan itse treeniä kuvata. Sillä aina kun kuvia napsin, niin jostain syystä haluan varmistua ensin että eihän kukaan vain näe. Ihailenkin tosiaan kaikkia jotka ihan rehellisesti itseään salilla muiden ihmettelemänä kuvailevat


Mutta siis, kaikki kaikessa olen vain niin äärettömän tyytyväinen tähän saakka hyvin sujuneeseen viikkoon, etten voinut kuin tulla sitä tänne hehkuttamaan. Lähtökohdiltaan aina tehokas jalkapäivä on edessä tänään, eli uskon että viikko jatkuukin hyvänä. 

5 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Olipas kiva lukea tätä, itsellänikin oli eilen niiin makoisa reeni pitkästä aikaa 🙂 minulla oli kylläkin jalkapäivä, ja kun salilta tulin portaita alas niin jouduin pitämään kaiteesta kiinni, etten tuli niitä pyörimällä alas 😀 Tykkään täst blogista kyllä paljon!!-T

 2. Pia kirjoitti:

  Itekkin aina katon ettei kukaan nää, jos otan salilla itestäni kuvan 😀

 3. Anonymous kirjoitti:

  Mites sä oot tässä näin vaaleetukkanen? Bikinikuvassa näytti, että olisit tummentanut hiuksiasi. Ja ymmärrän tuon kuvailuongelman salilla, itsekään en kehtaa kuvia siellä pahemmin otella, jos joku näkee 😀

  • jennie kirjoitti:

   oon tummentanut niin ei voi vahingossakaan ”huijata” vanhoilla kuvilla. tämä kyllä on siis ihan ajantasainen kuva mutta valo varmaan hämää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *