Hae
My Project Is Me

Timmi tammikuu blogihistoriassani

”Treenin jälkeen oli luonnollisesti kova nälkä ja itsenihän piti vääntäytyä vielä Stockmannilla käymään. Nälkäisenä kaupassa käynti on kyllä ihan kamalaa. Hipelöin jo kädessäni Kultasuklaan omena-kaneli-valkosuklaata, joka on muistikuvani mukaan ihan maailman parasta. Jätin suklaan kuitenkin kauppaan ja totesin että parempi on olla ostamatta ja varmistumatta siitä että oliko se nyt niin hyvää olevinaan vai ei.”

Teksti on ote omasta blogipostauksestani päiväyksellä 18.1.2012 ja se kyllä kieltämättä kuulostaa ihan minulta itseltäni. Tosin tässä jo pidemmän aikaa olen todennäköisemmin ostanut tuon suklaan kuin ollut fiksu ja jättänyt sen kauppaan. Ei itseasiassa ole kovinkaan kauaa, kun erään ystävän kanssa juttelin siitä että kuinka sokeripyllyksi sitä onkaan muuttunut. Siinä missä ennen saattoi jättä herkut kauppaan, on nykyään uutuuskarkit ostettava testiin heti. Ikäänkuin niitä ei enää seuraavalla kerralla muka olisi saatavilla. Tai näin siis ajattelin vielä hetki sitten, nyt olen taas viisaammilla vesillä ja keinonikin siihen aion vielä jakaa kanssanne.

Vuonna 2013 kirjoitin aika paljon raskaudesta sillä odotin silloin keskimmäistämme. Blogia päivitin ahkerasti paitsi raskausasioista myös treeneistä ja ruokavaliosta, mikä on tosiaan ihan alusta alkaen ollut koko blogin kantava voima. Ja sitä tämä on edelleenkin. Elämäntilanteen mukaan on vaihdellut se että mille hyvinvoinnin osa-alueelle aiheet enimmäkseen osuvat mutta tämän vuoden 2014 postauksen ohjenuoraa kaupassakäyntiin suosin ja voin suositella periaatteiltaan edelleen. Ah aikaa ennen kaikenmaailman hyperdieettikokeiluja, mitkä voivat helposti viedä myös ojasta allikkoon kun alkaa kuvitella että ne ovat ainoat ja oikeat keinot pudottaa painoa. Tähänkin vähän puolivillaisesti heitettyyn lauseeseen aion palata vielä toisessa postauksessa tarkemmin.

 

Vuonna 2015 tammikuussa vedettiin leukoja Nanan johdolla. Tuntuu että tästä videosta  on iäisyys. Seuraavan vuoden tammikuussa ei leukoja enää vedeltykään kun vatsassa kasvoi viimeisiään pienimmäisemme mutta treenejä en ollut jättänyt. Rakastin isoa raskausvatsaani ja se varmasti näkyi.

Tammikuu on siis ollut todellinen timmikuu jo vuosien ajan tässä blogissa eivätkä raskauden jälkeiset vuodet ole tehneet poikkeusta. Paljon erilaisia reseptejä, ruokavinkkejä ja treenivinkkejä on tullut jaettua ja jaetaan varmasti myös jatkossa. Onko sinulla kuitenkin ajatusta siitä, mitä haluaisit eirityisesti jaettavan? Haluaisitko jotain enemmän? Haluaisitko kokonaan uudenlaista luettavaa? Pitäisikö jostain luopua kokonaan? Vai oko juuri näin edelleen hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *