Hae
My Project Is Me

Arki alkaa tästä

Moi,

Olen aina todennut ja totean taas kerran että kyllä arkeen palaaminen loman jälkeen tuntuu oikeastaan aika ihanalta. Lomailu on ihanaa, lomapöhötys sensijaan ei. Siinä missä muutama viikko sitten olo alkoi olla jo keveä niin eipä ole enää. 

IMG_9107 (683x1024)

Mutta oliko se kaikki tämän arvoista? Oli se, ehdottomasti. Kuten tosiaan näkyy niin minä en ole niitä kuuluisia ihmisiä, jotka huolestuvat ennakkoon tuoko loma lisäkiloja ja palaavat lomalta ilmoittaen itseasiassa laihtuneensa muutaman kilon. E-ei, minä tein kovasti töitä ennen sitä ja palasin kolmen lisäkilon kanssa.

IMG_9128

Kuten kuitenkin sanottu, arki alkaa tästä. Eli jos et siis laihtunut kesällä vaikka niin kovasti suunnittelitkin, voit nyt aloittaa elämäntapamuutoksen yhtäaikaisesti kanssani. Tiedän, olen aloittanut aiemminkin mutta kolmas kerta toden sanoo (vaikka itse oikeastaan lasken tämän ”alun” vain paluuna siihen, jossa olin ennen lomamatkaani). Lomapöhö ei kuitenkaan tarkoita (ainakaan toivottavasti) pitkäaikaisia rasvakiloja vaan suurimmaksi osaksi nestettä ja kuonaturvotusta.

Kuten jo ennen lomailua kerrottu otetaan käyttöön suunnitelmalliset treenit yhdessä Jillian Michaelsin kanssa. Kaapista on kaivettu esiin JM:n ripped in 30-dvd, ja tottavie seuraavat 30päivää on luvassa yhteisiä treenejä omassa olohuoneessa. Päivittäiset kuulumiset ovat luettavissa Facebookista, täällä tarinaa seurataan lähinnä viikkotasolla. Epäviralliset aloitusmitat 30 päivän projektille ovat

paino 60.9kg

vyötärönympärys 74,5cm

rasvaprosentti 26,8

Tavoitteena tietenkin mahdollisimman suuri pudotus kaikilla osa-alueilla. Kaikkeni olen tehnyt saadakseni nämä aloitusluvut ja kaikkeni teen saadakseni paremmat lopetusluvut. Muille luvuille, kuin kiloille, en oikeastan osaa antaa minkäänlaista pudotustoivetta ja kiloissa tavoittelen neljää. Neljää siksi että pari kiloa pitäisi lähteä suhteellisen helposti nesteenä ja muuna, jolloin varsinaista pudotettavaa onkin siis kaksi kiloa. Tavoite on kuitenkin kova, enkä vähättele sitä lainkaan.

Itse dvd:tä ajattelin treenata kuudesti viikossa peruskävelylenkkejä unohtamatta. Ja enköhän minä juoksemassakin käy.. Tähän kaikkeen tietenkin yhdistetään fiksu ruokavalio, johon kuitenkin osaan nimetä jo nyt kaksi poikkeuspäivää. Muuta mullistavaa ei pitäisi olla tiedossa seuraavaan kuukauteen. Tästä se arki sitten tosiaan alkaa.

sunnuntailenkin jälkeen totesin että paraspuoli taitaa tällä hetkellä olla takapuoli

sunnuntailenkin jälkeen totesin että paraspuoli taitaa tällä hetkellä olla takapuoli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.