Hae
My Project Is Me

Vauvajumppaa vastasyntyneen kanssa

Toiset keksivät tekosyitä olla liikkumatta ja toiset mahdollisuuksia liikkua. Tietenkään aina ei tarvitse olla huhkimassa eikä jokaisesta hetkestä tarvitse keksiä mahdollisuutta tehostamiseen tai treenaamiseen mutta on hyvä huomioida, että niitä mahdollisuuksia on olemassa. Nämäkin ideat syntyivät sattumalta, kun ulkoilin vauvaa kantorepussa vaunujen sijaan kuljettaen.

Kyykky, jalkalterät ja polvet hieman ulospäin osoittaen

Kyykky, jalkalterät ja polvet hieman ulospäin osoittaen

Stumppailut

Stumppailut

Polvennostot sivulle

Polvennostot sivulle

Aivan pienihän ei vielä osaa kannatella päätään, joten riittävä tuki niskalle on äärimmäisen tärkeää. Liikkeissä on huomioitu tämä ja niskaa on vielä lisäksi mahdollisuus lisätukea kädellä. Kuvissa näkyvä Manducan kantoreppu on ollut käytössä jokaisella lapsella enkä voi olla kehumatta sen helppoutta; Reppu on tukeva sekä helppo- ja monikäyttöinen. Vauvan kasvaessa kantaminen onnistuu myös sivulla tai selkäpuolella.

manduca

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.