Hae
My Project Is Me

Kampaajakäyntini

Vaikka olen yleensä melkoisen malttamaton, kaikki-tänne-nyt-heti-tyyppi, niin kampaajakäynti on antanut odottaa itseään pitkään. Päätöksen oman pitkän pehkoni leikkauttamisesta tein jo aikaa sitten sen huonosta kunnosta johtuen. Kun omaa luottokampaajaa ei ole niin on melkoista hakuammuntaa selvittää lähialueiden kaikista mahdollisuuksista se, jonka kanssa homma saattaisi toimia. Kokemuksia kyselin teiltäkin ja niitä kivasti sain kiitos siitä. Ja kun ensin olin saanut päätettyä paikan, niin seuraava tehtävä oli päättää työntekijä.

Päädyin Tikkurilassa sijaitsevaan Parturi Kampaamo Caruselliin koska olin kuullut paikasta suosituksia. Lisäksi heidän kampaajillaan on referenssikuvia esillä kampaamon nettisivuilla ja instagramissa, eli oli helpohko lähteä etsimään sellaista kädenjälkeä, jota omaan hiukseen oli ajatellut. Lisäksi myönnän myös hinnan olleen yksi vaikuttava tekijä, sillä päiväaikaan tehdyistä töistä saa 25% alennuksen, joka mallinmuutos- ja värjäystyössä on mittava. Käydessäni paikalla ajan varaamassa, henkilökunta vaikutti ystävälliseltä ja asiantuntevalta, mikä sai itseni vakuuttuneemmaksi omasta päätöksestäni. Mikään ei nimittäin ole inhottavampaa kuin tuntea olonsa asiakkaana ulkopuoliseksi, sellaisistakin paikoista kun kokemuksia löytyy.

Kampaajan valitsin puhtaasti kuvien perusteella, ja yksi nimi putkahteli omaa silmääni miellyttävistä työnäytteistä esiin muita useammin: Meeri. Juttelinkin käsittelyni aikana Meerin kanssa siitä että kyllä se oma kädenjälki taitaa töissä näkyä, vaikka kuinka tekisikin monipuolisia töitä. Omaa kampaajavalintani sai vielä vahvistusta, kun kuulin että Meeriä pidetään jonkinasteisena hiusvärivelhona. Ja kun tätä omaa muutosta katsoo niin en voisi olla enempää samaa mieltä – väri on täydellinen ja elää vahvasti sen mukaan, millaisessa valossa sitä katsoo.

carusell

Kuva Carusell Tikkurilan Instagram-sivut ja kuvaajana Meeri

carusell_3carusell_1

carusell_2

Meerin kanssa jutut synkkasivat ja ne ajatukset siitä, mitä hiuksilleni voisi tehdä kohtasivat. Ei väkinäistä jutustelua tai ahdistavaa monen tunnin istumista vaan kaikin puolin miellyttävä kampaajakäynti.  Uskaltaisinkohan sanoa ääneen, että olen vuosien jälkeen tainnut löytää itselleni uuden luottokampaajan.

4 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Ehdottomasti uusi hiuspituus, tup longbob on vaan niin fresh ja kaunis! 🙂

 2. T kirjoitti:

  Tosi kiva uus tukka 🙂 Omaan silmääni väri on todella ihana.
  T: kampaamokäynnistä yhtäkkiä haaveileva

  • jennie kirjoitti:

   Ja jos mahdollista niin väri on vieläkin upeampi luonnossa – en voisi itsekään olla tyytyväisempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.