Hae
My Project Is Me

Jottei annoskateus iskisi

Moikka,

Ja taas kerran olen ollut ruokaohjevarkaissa. Tällä kertaa kokeiluun lähti Katrin Fit You too-blogissa esittelemä täytetty broilerifilee, joka oli vain niin herkullista etten voi olla mainitsematta asiasta myös täällä. Blogista itsestään muuten, suosittelen tutustumaan muutoinkin; Löytyy paljon ajatuksia herättävää asiaa kuin myös tsemppitekstejä ja treeniä.

Ruoka-aiheeseen palatakseni, noudatin (painonpudotusprojektistani huolimatta) ohjetta sellaisenaan eli maustamattomia broilerin rintafileitä (3kpl), parmesania, aurinkoikuivattuja tomaatteja (5kpl) sekä kuivattuja aprikooseja (5kpl). Täytteet pilkoin hienohkoksi ja juuston raastoin. Broileriin viillot, jonne täytettä ja vähän myös päälle. Uuniin 180c puolisen tuntia ja NAM!

IMG_6612 (1024x683) IMG_6618 (1024x683)

Itse söin näitä uunijuuresten (bataatti, porkkana, kesäkurpitsa, herkkusieni, punasipuli) sekä vihersalaatin ja raejuuston kanssa.

IMG_6627 (1024x683)

Seuraavana päivänä lämmittäminen vain tuotti hieman haastetta sillä meillä hajosi mikro sopivasti. Noh, paistinpannu käyttöön.

IMG_2536

Toinen joka hajosi lopullisesti, on minun puhelimeni. Vitsikkäintä tässä puhelinasiassa on se että rakas Samsungini on temppuillut jo pidemmän aikaa. Akku ei ole oikein toiminut ja vaikka epäilinkin kosteusvauriota, päädyin kokeilemaan uuden akun kanssa toimivuutta. No, uusi akku olisi pelastanut tilanteen (toimi siis täydellisesti) kunnes kävi näin:

IMG_2505

ps. Pahoitteluni etten ole ehtinyt vastata kommentteihin muutamaan päivään. Korjaan asian tänään.

4 kommenttia

 1. Kaisa kirjoitti:

  Jos sun luuri on Galaxy SII ja alle vuoden vanha, niin muistaakseni se näytönvaihto on tällä hetkellä 80€.
  Jos voit viedä laitteen suoraan huoltoon, ei siis lähettää.
  Tällaisen tiedon sain ainakin itse aikanaan 🙂

  • jennie kirjoitti:

   On turhan vanha tämä minun laite 🙁 Kiitos kuitenkin vinkistä.

 2. Satu Pulkkinen kirjoitti:

  Jyväskylässä Huoltokukko korjaa noita näyttöjä, saa lähettää postilla puhelimen ja näytön vaihdon jälkeen tulee takas. Itse vein paikanpäälle ja 2 tunnin päästä sain korjatun puhelimen (Iphone 4) 139e laskun kera+ ilmainen näyttökalvo kaupan päälle. Suosittelen!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos vinkistä, täytynee harkita korjaamisen ja uuden puhelimen hankkimisen väliltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.