Hae
My Project Is Me

Raskas työ vaatii raskaat huvit

Moikka,

Ja otsikko viittaa siis jatkuvaan nälkääni. Tai ei oikeastaan voi sanoa niinkään sillä en varsinaisesti ole sen nälkäisempi kuin ennenkään mutta huomaan jälleen syöväni melkoisen kokoisia annoksia. Hyvä esimerkki on vaikkapa rahka, jota kaikkine lisukkeineen kului näppärästi 500g purkki yhdellä istumalla treenin jälkeen; ensin puolet ja sitten perään toinen puolikas.

Snapshot_20130616_1

Treeneistä puheenollen, olen hieman muuttanut alkuperäsitä suunnitelmaani. Kuuden päivän sjaan, on aikataulutus nyt 3+3 päivää. Toisinsanoen, kolmen päivän jälkeen on lepopäivä ja tätä seuraa taas kolme päivää. Lepopäivä tarkoittanee kuitenkin päivää, johon kuuluu kävely mutta tuo lihaskuntopuoli edennee 3+3 syklillä.

IMG_2594 IMG_2596

Otsikko voisi yhtähyvin viitata viimeviikkoon ja useisiin kyläilyihin. Viikko alkoi lasten isomummolasta, keskiviikkona vuorossa oli Heinola ja lauantaina juhlittiin ihanan pikkusiskoni 7-vuotispäiviä. Jos tämä ei riittänyt niin sunnuntaina suuntana oli yhdet lasten isovanhemmista. Kuten arvata saattaa, oli kaikkialla tarjolla kaikkea herkkua. Synttäriherkuttelun kanssa olisi voinut olla tiukempikin mutta mennyt on mennyttä ja nyt katse kohti tulevaa juhannusviikkoa. 

IMG_6842 (1024x683)

Paino kuitenkin putosi hienoisesti vaikka virallista lukemaakin pienemmissä ehdittiin käydä. Paino tältä aamulta siis 60,5kg. Juhannukseksi ei tosiaan onneksi ole erityisiä suunnitelmia, joten tämän viikon tavoite on yksinkertainen:  Enemmän parempia valintoja poikkeuksien keskellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.