Hae
My Project Is Me

Proteiinirikas mansikka-vaniljahyytelö

Tämänkertainen resepti ei juurikaan mielikuvitusta vaadi mutta toisinaan on ihan erilainen tunne päästä juomisen sijaan lusikoimaan proteiinijauhetta. Kaikessa yksinkertaisuudessaan hyytelö on valmistettu siis veteen sekoitetusta proteiinijauheesta, johon on lisätty liivatetta.

IMG_3425

Kerrokset eivät valitettavasti kovin hyvin käy ilmi sillä valkoinen, vanilijakerros, jäi ohuehkoksi ja muuttui valitettavan läpinäkyväksi. Suhteena käytin perinteikästä 1 liivatelehti/dl nestettä.

Liota kylmässä vedessä liivatelehtiä ja valmista sillä aikaa proteiinijuoma. Kun liivatelehti on pehmentynyt niin purista vesi pois ja liota tippaan kuumaa vettä. Lisää liivateseos ohuena nauhana proteiinijuoman sekaan ja sekoita. Kaada tarjoiluastioihin hyytymään (min. 4h). Jos haluat kerroksia niin ensimmäisen kerroksen hieman hyydyttyä voit valmistaa toisen. Minulla makuna Scitec Nutrition Mansikka Valkosuklaa sekä Star Nutritionin vaniljahera. Päällä näkyvät sokerikiteet ovat erytritolia.

IMG_3422

IMG_3426

IMG_3428

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.