Hae
My Project Is Me

Tikkurilan Maalaismarkkinat

Huomenta,

Tikkurilassa oli, tai on, jokasyksyiset maalaismarkkinat nyt kuluvana viikonloppuna. Tämä on sis sellainen laajahko toritapahtuma, jossa kojuissa myydään kaikkea – siis ihan kaikkea. Koruja, leluja, karkkeja, vaatteita, käsitöitä, ruokaa.. Kävimme pojun kanssa tarkastamassa tarjontaa eilen aamulla.

Oli mielettömän herkullisen näköistä Turkish Delightia…

Ja samalla kojulla myynnissä ollutta Halvaa…

Oltiin pojun kanssa liikenteessä onneksi rintareppuilen, koska kuten saattoi arvata oli melkoisen ruuhkaista 🙂

Ja vaikka olin kuinka päättänyt että mitään en osta niin tämän kojun kohdalla jouduin muuttamaan mieleni. Kyseessä oli  Wanhan Porvoon kynttiläpajan ihanat kynttilät. Voi että ne ovatkin kauniita. Kuva ei todellakaan tee oikeutta.

 Ja nämä kaksi valkoista kaunokaista siis tulivat mukaani kotiin ja päätyvät olohuoneen pöydälle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.