Hae
My Project Is Me

Kuvia ennen blogia

Mainitsinkin eilisessä postauksessani että olen tehnyt jonkinasteista siistimistyötä vanhojen valokuvien suhteen ja ajattelin jakaa jokusen kuvan teidänkin kanssanne. Minulla on ollut digikamera joulusta 2006, eli jokunen valokuva tässä on ehditty ottaa tähän päivään mennessä. Suurin osa kuvista on jonkinlaisia matkakuvia tai kuvia rakkaasta pikkusiskostani, joka tuolloin oli vielä ihan vauva. Lisäksi kuvissa esiintyy myös paljon serkkujani, jotka ovat tuolloin olleet aivan lapsia hekin mutta sitten löytyy myös aivan selvää blogimateriaalia ajalta, jolloin en todellakaan vielä tiennyt tulevasta.

Seuraavat päivän asut olivat paljonkin käytössä niiden kuvausaikaan. Työskentelin tuolloin kenkien parissa Bianco Footwearin liikkeessä ja leikittelin erilaisilla tyyleillä jo työni puolesta. Nämä olivat yksiä senaikaista lemppariasuistani.

Seuraavat asut ovat vuodelta 2010 ja molemmat ovat itseasiassa Skotlannissa kuvattuja. Tämän reissun jälkeen plussasinkin ensimmäisen raskaustestini ja siitä alkoi sitten ihan uudenlainen seikkailu..

Jokunen ruokakuvakin on tullut jo ennen blogiaikaa otettua mutta tuolloin ne olivat vielä melko harvinaisia. Kaiketi tässä salaatissa oli jotain erityisen hienoa..

Ja kyllä, myös kroppakuvia on tullut otettua jo ennen blogin perustamista. Tämä esimerkkikuva on sieltä vanhemmasta päästä, vuosimallia 2007. Ikää itseltä löytyi tuossa vaiheessa 23 vuotta ja olin juuri aloittanut jumpat, monien vuosien liikuntatauon jälkeen. Tarkoituksenani oli katsoa miten liikunan lisääminen näkyisi kropassa. Blogissa vastaavanlaisia kuvia näkyi enemmän sen alkuaikoina.

Paljon kuvia on myös menetetty erään koneen hajoamisen seurauksena. En tuolloin vielä varmuuskopioinut mitään eikä kaikille  tuhoutuneille kansioille valitettavasti ollut mitään tehtävissä. Tässä nyt kuitenkin pieni pintaraapaisu aikaan ennen blogia. Skål sille! 

2 kommenttia

  1. Nora kirjoitti:

    Hauska nähdä vanhoja kuvia. Kovasti on kyllä kuvien (ja kameroiden) laatu kehittynyt kymmenessä vuodessa! 🙂

    Nora / http://dreamerachiever.com

    • jennie kirjoitti:

      Kyllähän ne kamerat ja kuvaamiset on kehittyneet mutta onneksi malli on pysynyt ihan yhtä epäkuvauksellisena kaikkien vuosien ajan 😀 Ei mutta täytyy ihan rehellisyyden nimissä sanoa että näissä vanhemmissa kuvissa ei aina ole ollut ehkä tarkoituskaan koskaan siirtyä päivänvaloon saakka ja kuvalaatu on voinut olla mitä vain.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.