Hae
My Project Is Me

Jotain mitä odottaa

Minusta on jo pidemmän aikaa tuntunut siltä, että kaikki ympärilläni olevat vain matkustelevat ja olen itse tyytynyt vain haaveilijan osaan. Erilaisia rantalomia olen katsellut matkatoimistojen kautta useammassakin vaiheessa, useista eri kohteista. Viisihenkisen perheen lomanvietto alkaa vaan olla jo melko tyyristä puuhaa varsinkin kun pienten lasten kanssa ei viitsi lähteä kokeilemaan onneaan ihan minkälaisiin olosuhteisiin tahansa. Vaikka olenkin aina ajatellut että oikeastaan pärjäisin lasten kanssa missä vain, missä on juokseva vesi ja oma wc, niin sen kerran kun ulkomaille asti lähden niin haluaisin kuitenkin voida nauttia helppoudesta. Ja siinä se hinta sitten pompsahtikin vaikkei viiden tähden all inclusivea olisikaan valitsemassa.

IMG_1196

IMG_0712

Lämpimät etelänlomat saavat siis vieläkin odottaa omaa aikaansa mutta johonkin sentään pääsemme. Skotlanti kutsuu perinteiseen tapaansa tänäkin vuonna ja koska matkan kesto on vähän reilun kuukauden päivät, ei jokaisena päivänä voi sataa. On hassua että vaikka matka toistuu vuosittain, on lähteminen silti aina yhtä ihanaa ja jokaisella kerralla on tullut koettua jotain uutta. Siksi odotan tätäkin matkaa ihan yhtälailla kuin mitä tahansa muutakin.

IMG_0104

IMG_3460

IMG_4525

IMG_4658

Lasten kanssa matkustettaessa on sitä paitsi ihan hyvä, että matkakohde on tuttu eivätkä apukädet ole koskaan pahitteeksi. Tällä kertaa aion lisäksi myös hyödyntää apukäsiä ja pyrkiä turistikäppäilyn lisäksi myös muuhun liikuntaan sillä ähistöltä nimittäin löytyy mahtavat lenkkimaastot sekä tehokkaaseen ulkotreeniin soveltuvia ”välineitä”. Ja koska onhan kyseessä kuitenkin samalla myös lomamatka, niin lomailtuakin tulee sekä tietysti herkuteltua.

IMG_4023

IMG_3633

IMG_3717

Ja jos Skotlanti on tuttu paikka sinullekin niin kerro ihmeess omat matkatärppisi, sijainnista riippumatta – kuukauden aikanahan ehtii nimittäin jo tarvittaessa vaikka kuinka pitkälle 😉

3 kommenttia

 1. elisa kirjoitti:

  Wau, älä yhtään vähättele tuota reissua!:) harvalla on mahdollisuus päästä kuukaudeksi ulkomaille. Täällä ainakin yksi jolle tuo reissu kelpaisi paremmin kuin hyvin. 😉 Onko sulla tai miehelläsi siis sukua Skotlannissa vai minkä vuoksi se valikoituu aina lomapaikaksi? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Senpä takia sinne näin pitkäksi aikaa tuleekin lähdettyä, työelämässäkun se on huomattavasti vaikeampaa 🙂 Mummoni asuus siellä, on siis asunut jo kauan enenn syntymääni vaikka suomalainen onkin. Rakkaus vie ihmisiä mitä ihmeellisimpiin paikkoihin <3

   • elisa kirjoitti:

    Ihanaa kun asuu rakkaita ulkomailla, muualla käyminen avartaa aina maailmankuvaa ja yleensä tulee jossain vaiheessa sellainenkin olo että mukava mennä taas kotiin. 😉 itse vietin hetki sitten kuukauden Indonesiassa, meillä oli aivan mahtava ja lämmin reissu, mutta en voi kieltää etteikö olisi ollut kiva tulla kotiinkin! Paitsi nyt taas matkakuume nostaa päätään… 😉 mutta ihanaa lomaa teille Skotlantiin sitten kun sinne lähdette, nauttikaa täysillä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.