Hae
My Project Is Me

Kesä, tuletko jo pian?

Moi,

Taas kaipaan kesää ja lämpöä. Mikään ei ole ihanampaa tällä hetkellä kuin nauttia ikkunan läpi lämmittävistä auringonsäteistä kunnes ulos astuessa totuus kylmästä ulkoilmasta kolahtaa vielä vasten kasvoja. Pääasia on kuitenkin se että aurinko paistaa, lumet sulavat pikkuhiljaa ja ulkona on päiväsaikaan mitä mahtavin mahdollisuus ulkoiluun ja orastavasta keväästä nauttimiseen. Sääli että ne päivät kuluvat kahta lukuunottamatta sisätiloissa siitä ikkunanläpi nähtävästä auringosta nauttien 😀

Kaikki tämä auringonpaiste on saanut minut muutoinkin keväisemmälle linjalle. Erilaiset hedelmät ja salaatit ovat pikkuhiljaa alkaneet houkuttaa enemmän kuin lämmittävät keitot tai pataruoat vaikkei vielä ehkä se ihan oikea aika tähän olekaan. En myöskään voinut vastustaa tuoreita mansikoita ja mustikoita kun ne viime viikolla olivat tarjouksessa. Luonnollisesti kotimaista tuoremarjaa ei juuri vielä saa, ja ulkomaisen syönti ei ehkä kuulu raskausaikana niiden suositeltavimpien tekojen sarjaan – Yhtäkaikki, minä kuitenkin ostin rasiallisen mustikoita ja mansikoita ja nautin niistä paitsi sellaisenaan niin tietysti myös rahkan kanssa. Voi että tämä oli paremman puutteessa herkullista ja mansikatkin muka maistuivat mansikoilta. Nyt oikein odotan kesää ja sitä kuinka voin jokapäivä syödä tuoreita, kotimaisia ja aidon makuisia, marjoja kyllästymiseen saakka. Kesä, tuletko jo pian?

14 kommenttia

 1. Tea H kirjoitti:

  Minä ostin myöskin näitä samoja mansikoita & mustikoita! Tuo niin kesän mieleen, ihanaa <3 mä nautin myös auringosta ja myös meidän chihut, jotka paistattelee päivää ja nauttii tästä ihanasta lämmöstä <3 kesää odotellessa!!:)

 2. Adelheid kirjoitti:

  Kyllä noi ulkolaiset marjat ovat ihan hyviä korvikkeita kotimaisia odotellessa. Alkaa mullakin pakastemarjat jo loppumaan.

 3. Merja / Mietteitä meiltä kirjoitti:

  Lisääntynyt auringonvalo ja se, että se jo lämmittää, vie väistämättä aatokset jo kevään etenemiseen ja kesään! Juuri eilen kirjoittelin samoja fiiliksiä… 🙂 Aurinkoinen sää houkuttelee ulkoilemaankin eri lailla, pian lähden työmaata kohti kävelemään -ihanaa! 🙂

 4. mirkkumirkku kirjoitti:

  Odotan myös sitä kun mansikoita saa TUOREENA, ai että! Olen myös lupautunut jo anopin kaveriksi mustikkaan syksyllä, hehe 🙂 Marjojen suurkuluttajana mietin jo mihin saan kaikki kesällä hamstrattavat marjat mahtumaan syksyn ja talven ajaksi… 😀

  • jennie kirjoitti:

   Toivottavasti tulee hyvä marjavuosi – minäkin aion täyttää pakkasen jos vain saamme isomman pakastimen tätä tarkoitusta varten.. 😀

 5. Karo kirjoitti:

  Kesäkesäkesä.. <3 Jotenkin tämä aika vuodesta on sellaista utuista paremman ajan odottamista. Auringonvalon voimalla jaksaa vielä hetken tätä pimeyttä. Kesä on paras.

 6. Anonymous kirjoitti:

  Täällä myös kolutaan pakastimen viimeisia marjoja. Tuoreet marjat <3 Myös muutama viikon takaiset sulat tiet saivat talvipyöräilijan haaveilemaan toden teolla keväästä ja kesästä ja nyt tämä "takatalvi" alkaa kyllästyttää. -E-

  • jennie kirjoitti:

   Itse lohduttaudun ajatuksella että ei tämä talvi voi enää kauaa kestää. Elämme kuitenkin jo maaliskuun puoliväliä joten kevätaika on virallisesti käynnissä ja kesä tulee sitten kuitenkin aina yhtä nopeaan (onneksi).

 7. Siiri kirjoitti:

  Ah nyt minäkin rupesin haaveilemaan kesästä ja marjoista… Kai se kohta tulee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.