Hae
My Project Is Me

Kevään kukkia

Moi,

Muistanette kuinka kehuin viime lauantain olleen ihanan kesäinen ja lämmin täällä etelässä? No tämä päivä muistutti jo enemmän lokakuun loppua lämpöasteiltaan ja tunnelmaltaan. Mainittuja lämpimiä päiviä kaivataan jo takaisin jotta kukat kukkivat jatkossakin muuaalla kuin vain paidassani.

IMG_3117

IMG_3116

IMG_3110

Paita@HM (recycled), Nilkkurit @Zara (recycled)

Seuraavat ihanuudet tuli tosiaan bongattua tässä erään kävelylenkin ohessa <3

IMG_3792

IMG_3801

IMG_3802

2 kommenttia

  1. Heini kirjoitti:

    Ihana paita! Kirppislöydöt on siitäkin hyviä, että kaikilla ei tuu samanlaista vastaan kun ei just sillä hetkellä kaupasta saa 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Näinpä, Olen itseasiassa tehnyt tavattoman hyviä löytöjä viimeaikoina ja innolla odotan tulevaan Skotlanninmatkaa ja sikäläisten kirppareiden antia. Ainakin aiemmilla kerroilla olen tehnyt löydön jos toisenkin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.