Hae
My Project Is Me

Faktoja ja valheita minusta

Facebookissa on viimepäivinä kiertänyt ahkerasti päivitys, missä ihmiset kertovat itsestään kymmenen faktaa. Jujuna kuitenkin on että yksi näistä ei ole totta ja ystävät pääsevät arvuuttelemaan että mikä. Esitetyt faktat ovat yleensä yhden aihepiirin ympärilä kuten kymmenen ammattia, kymmenen automerkkiä tai vaikkapa kymmenen harrastusta. Kevennyksenä pitkiin pääsiäisvapaisiin, ajattelin toteuttaa samankaltaisen leikin täällä blogin puolella. Seuraavaksi siis kymmenen sekalaista faktaa minusta, mistä kuitenkin kolme väitettä ei pidä paikkaansa. Tiedätkö tai arvaatko mitkä?

Kymmenen Väitettyä faktaa minusta

 1. Olen opiskellut liikunta- ja/tai ravitsemusalaa
 2. Olen julkaistu runoilija
 3. Olen tuttu lehdestä
 4. Olen aina asunut Vantaalla
 5. Olen työskennellyt SM-liigatason jääkiekkoilijoiden kanssa
 6. Olen osallistunut Fitness-kisoihin
 7. Olen aiheuttanut muoti-ilmiön
 8. Olen markkinoinnin ammattilainen
 9. Olen esiintynyt Helsingin Olympiastadionilla
 10. Olen naimisissa

 

ja Vastaukset väitteisiin

 1. Heti ensimmäinen väite on valetta. Olen monesti puhunut että olen haaveillut alan opiskelusta mutta en ole sitä vielä tänäpäivänäkään tehnyt. Toki, olen lukenut paljon alan kirjallisuutta, oppinut eri valmennusten, valmentajien ja omakohtaisten kokemusten kautta sekä nykyisen liikunta-alan työkokemukseni kautta alalla muilta työskeneteleviltä ammattilaisilta.
 2. Tämä on jopa omaksi yllätyksekseni totta. Osallistuin lukioikäisenä erään englanninkielisen nuorisolehden runokirjoituskilpailuun ja sain paluupostina pyynnön julkaisuluvalle. Valitettavasti vuosien varrella kopio tuosta lupalapusta on kadonnut enkä enää yhtään tiedä mikä se kokoelma oli, missä runoni on.
 3. No tämä väite on totta ja viimeksi olen ollut Iltalehdessä tällä viikolla. Olen ollut Iltalehdessä myös aiemmin sekä netissä että heidän printissä. Ja olen minä muuten ollut Hesarissakin. Ja Vantaan Sanomissa.
 4. Tämä väite ei pidä paikkaansa. Olen asunut Vantaalla aina, paitsi noin puolen vuoden ajan ennen oman kouluni aloitusta 90-luvun alussa. Asuimme tuolloin hetkellisesti Nummi-Pusulassa ja olen monesti ajatellut että pitäisi ajaa käymään kylällä katsomassa onko se edelleen samanlainen kuin omissa muistikuvissani. Tämä on paljastettu tässä postauksessa.
 5. Kuulostaa epätodelta mutta totta se on. Olen tosiaan aiemminkin tämän kertonut eli sinänsä kyseessä ei ollut mikään uusi paljastus.
 6. Tämä on ehkä vähän kompa sillä olen osallistunut Fitnessmalli-kilpailuun mutta en koskaan päässyt jatkoon. Tarinasta enemmän täällä.
 7. Olen tosiaan aiheuttanut muoti-ilmiön. Tästä kuitenkin on jo aikaa ja jos haluat tietää mistä on kyse niin löydät sen samasta postauksesta kuin edellisenkin paljastukseni.
 8. Tämä on totta. Markkinoinnin parissa en tosin juurikaan ole työskennellyt mutta olen valmistunut markkinoinnin tradenomiksi, eli olen papereiden perusteella valmis ammattilainen.
 9. Kyllä vain, tämä pitää paikkansa. En ole ihan varma olenko asiasta blogissani koskaan maininnut mutta vuonna 1996 esiinnyimme voimisteluseurani kanssa Syke 100- juhlassa Olympiastadionilla.
 10. Olemme olleet puolisoni kanssa yhdessä niin monta vuotta, etten edes oikein muista aikaa ennen häntä.  Pitäisi melkein varmistaa mieheltä, sillä olemme ennenkin olleet tästä eri mieltä hänen kanssaan mutta jokatapauksessa kauan. (Väitän että 15 tai 16 vuotta) . Meillä on myös kolme lasta mutta naimisissa emme ole.

Kas tässä vastaukset kymmeneen väitettyyn faktaan minusta, mistä kolme on nyt osoitettu epätodeksi. Tiesitkö tai arvasitko kaikki?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.