Hae
My Project Is Me

Elokuun mitat

Moikka,Kuten eilen mainittu niin taas on aika kohdata kuukauden tulokset ja tarkastaa tulevia tavoitteita sekä tutkia niitä jo mahdollisesti saavutettuja tavoitteita.

Pikainen kertaus päättyneeseen viikkoon, joka yllättäen koostui 11h liikuntaa. Paljon jäi tekemättä, tai ainakin se siltä tuntui kun kolmena iltana en lähtenytkään lenkille joko sääolosuhteiden tai muiden seikkojen vuoksi. Hämmästyksekseni siis kuitenkin 11h aktiivista tekemistä – ei paha ollenkaan. En siis tosiaan kirjaa alle 15min kävelyitä ollenkaan tai pojan kanssa ulkona ketkumisia, vain oikeasti liikuntaan liittyvät suoritteet.

Olen myös nyt ahkerasti muutaman viikon aikana tehnyt leuanvetoja avustavan laitteen kanssa sekä tosiaan muutoinkin päivitellyt tekemisiäni. Vielä lopulliset kuviot uudesta jaosta ovat hieman hakusessa mutta eiköhän se tästä ala selkenemään.  Tulevalla viikolla Sali jääkin kokonaan väliin, tätä aamua lukuun ottamatta, sillä matka vie kohti mökkielämää ja sieltä suoraan rakkaan ystäväni luokse Tampereelle.  Tästä johtuen en muuten tule näillä näkymin nettiliittymän puuttumisesta johtuen päivittämään tätä blogia, ellen opi bloggaamaan kännykällä JOlen todella huono ajastamaan (eikä nyt ole ollut oikein aikaakaan) mitään tekstejä mutta ainakin paluuni jälkeen on luvassa asiaa rahkasta sekä arjen liikuntavalinnoista.


Mitään varsinaisia tavoitteita en ollut itselleni tainnut asettaakaan. Olen ollut nyt pidemmän aikaa tyytyväinen muutokseen, joka tapahtuu hitaasti mutta varmasti. Kesken heinäkuun lakkasin punnitsemasta itseäni viikkotasolla ja lisäsin hieman energiamääriäni ruoan suhteen. Liikkumiset ovat pysyneet melko vakiona.  Nyt elokuussa, mitat kuulostavat ja näyttävät tältä:

Paino:                                             54,8g                +1,7kg

Vyötärö:                                        66,5cm               -1,5cm

Navanympärys:                              75cm                  +0,5cm

Lantio:                                           80cm                 +1cm

Vasen reisi                                    49cm                  +/-0cm

Oikea reisi                                     50cm                  +/-0cm

Rasvaprosentti:                           19,5%                   +0,3prosenttiyksikköä

Haluan uskotella itselleni että lauantai-illan riennot vaikuttavat tulokseen jonkin verran mutta mikään selityshän se ei kuitenkaan ole. En ole millään lailla pettynyt tuloksiin lukujen varjossa, muttei minulla nyt mitään erityistä sanottavaakaan näistä ole. kuvien puolesta olen tyytyväinen ja ikävähän se on näin sanoa mutta kyllä ne kuvat ja kuvan mukainen todellisuus ovat tärkeämmässä roolissa kuin tarkat sentit. Otetaan esimerkiksi tuo navanympärys, joka mittaa siis ympärysmitan suoraan sivuun syntyvän vatsalihaksen päältä.  Ei sillä että siinä nyt olisi niinkään sitä lihasta mutta kuitenkin 😀

Mitä painoon muuten tulee niin ihmettelen edelleen miten se on kuukausi sitten ollutkaan niin alhainen. Yleensähän se nimittäin on keikkunut tässä 54-55 välillä. Menneitä tämän enempää murehtimatta, on aika todeta että vaikka luvut näyttäisivät mitä niin olo on hyvä ja sehän se on mikä merkitsee jotain. Vaatekoko ei kuitenkaan ole senttien myötä vielä kasvanut eikä muuten kasvakaan, eli samoin periaattein jatketaan.

Tässä vielä nuo mittakuvat hieman toisenlaisena kollaasina yhdessä muutaman muun otoksen kanssa, samalta aamulta 😀

ps. Minua ärsyttää suunnattomasti se, että eri selaimilla nuo mittataulukot näyttävät erilaisilta. Jos ne IE:llä osuvat kohdilleen niin Chromella ovat sitten ihan miten satuu.

29 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Ihan mieletön kroppa! 🙂 Tahtoo kanss…

 2. Anonymous kirjoitti:

  On kyllä upea kroppa sulla! Kaikki työ on kyllä tuottanut tulosta… Saat olla ylpeä itsestäsi!

 3. Lintunen kirjoitti:

  Upealta näyttää nainen ja upealta näyttävät myös mitat! 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  Upealta näyttää! Jännä että nainen on noin kovin timmi 20% rasvoissa. Valehteleekohan rasvamittarisi :)-Linda

 5. Tea kirjoitti:

  Moikka! Näytät upealta, työ on todellakin tuottanut tulosta. Mie tossa viime viikolla (?) sulle jo kirjottelin mysli-jutusta ja nyt sain vihdoin oman uuden bloginkin alotettua, joten jos ohjetta kaipailet niin sieltä löytyy (tosin, että sulla taitaa toi gluteeniton nyt olla meneillään kokeilussa) ja vierailulla saa tietenkin käydä muutenkin. 🙂

 6. ..in motion kirjoitti:

  Sut on haastettu blogissani 🙂 http://inmotionblogi.blogspot.fi/

 7. Haaskalintu kirjoitti:

  Oot kyllä upea! 🙂

 8. Emmi kirjoitti:

  Näytät todella UPEAlta! 🙂 Täydellinen motivaattori!

 9. Anonymous kirjoitti:

  Hei! Uteilaisuuttani kysäisen onko vasemmalle polvellesi tapahtunut jotain aikojen saatossa? Kuvissa näyttää edestäpäin niin ”kulmikkaalta”. Mutta siis samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa, upealta näyttää! Ison työn olet tehnyt, kun katsoo ennen ja jälkeen kuvia. Pidän erityisesti treenipäivityksistä, olen saanut niistä monenmoista vinkkiä omaan treeniini.

 10. Tomppa kirjoitti:

  Kerros miten ton rasvaprosentin sais toppilaan? Itellä 27%… Oon laihtunu jo lähes 10kg ja sen kunniaksi päätin ostaa osalla kesätyön palkasta uuden vaa’an:) ja no kyllähän toi 27.2% järkytti.. Mitäköhän se oli 80kilosena. Mut siis olisko vinkkejä ? 🙂 Ja tsemppiä

 11. Anonymous kirjoitti:

  Ootko aatellu ikinä astelevas lavalle jonkin fitnesslajin muodossa? Sun päättäväisyydelläs ja tuloksekkaalla treenauksella olis aika mahtii jos joskus näin kävis:) vai onko niin että nää reenit ja liikkumiset on ihan vaan elämäntapa/ harrastus?

 12. Erica kirjoitti:

  Hyvältä näyttää Jennie! 🙂 <3 Oot kyllä uskomattoman kireä ja tuo vatsa on ihan unelmamaha, mulle kans sellainen kiitos 😀

 13. Anonymous kirjoitti:

  Sulla on ihan älyttömän hyvä kroppa! Saako kysyä, että vedätkö mahaa ”sisään” noissa kuvissa? 🙂

 14. Daeph kirjoitti:

  Aargh, minäkin haluan treenaamaan. Loppumetrit raskaudesta, niin ei oikein pääse kuntoilun makuun. Voisi itsekin ottaa kuvat tässä jonkun kuukauden päästä ja kiinnittää jääkaapin oveen. Kroppasi näyttää hyvältä. Sinulla on kuvissa oikea olka aina vasenta ylempänä (?) Voihan se olla kiinni valokuva-asennostakin, mutta kannattaa voimatreeneissä varmaan kiinnittää huomiota siihen ettei lähde puolet kehittymään eri tahtiin tai muuten lihasjumit vetämään kroppaa kieroon 🙂

 15. Anonymous kirjoitti:

  löysin sun blogin ja oli pakko kommenttoida kysyäkseni että miten oot tollasen pyllyn saanu:O siis että millaisia liikkeitä vedät jossain salilla että on noin hyvä ääs?:)

 16. Anonymous kirjoitti:

  Huomaatko, että näissä uusissa kuvissa katsot aina kameraan itsevarmana ja onnellisen näköisenä. Niissä blogin alkupään kuvissa katsoit aina hymyilemättä yläviistoon, et kameraan. Ulkopuolisen silmin se näyttää siltä, että sun itsevarmuudessa on tapahtunut muutosta.

 17. Anonymous kirjoitti:

  Hei! Upealta näyttää!! Kertakaikkiaan!Hiilarit vai rasva? Kumpi on pahempi? Kumpaa siis välttää enempi?Jos just kattoo esim. jauhelihan tietoja, et mitä on minkäki verran niin kumpaa pitäisi olla vähempi? Rasvaa vai hiilareita?

 18. Anonymous kirjoitti:

  Sulla on kyllä ihana body, ei näytä musta yhtään liian laihalta vaan just ihanan pikkunen ja lihaksikas! Oot kyllä sen ehdottomasti ansainnutkin, musta ei ikinä olis kaloreita laskemaan niin tuollaiset painot jäänevät vain haaveeksi 😛 Mutta eipä tuo haittaa, nyt terveellisemmän ruokavalion ansiosta on kuitenkin lähtenyt parin vuoden aikana -7 kg ja tässä on hyvä olla. Erityisesti haluisin sanoo et sulla tosi kauniit jalat! Pohkeet minun mieleeni! -Minttu

 19. Anonymous kirjoitti:

  Todella upea kroppa. Tuohon kun pääsisi, niin voisi olla huipputyytyväinen 🙂 . Mun on pakko ihmetellä, että miten sun kasvot on ihan eri näköiset kuin niissä aloituskuvissa? Olet siis kasvoistakin muuttunut todella paljon, en tunnistaisi samaksi ihmiseksi.

 20. Anonymous kirjoitti:

  Mää haluaisin kysyä yhtä asiaa.Mihin väliin päivästä sijoittais lenkin?Ku luin jostaki ettei heti ruokailun jälkeen sais lenkkeillä. Miksihän?Pitäskö siis ennen ruokailua lenkkeillä?Mihin aikaan sinä sijoitat lenkkisi/urheilusi?Kiitos vastauksesta jo etukäteen!:)

  • Anonymous kirjoitti:

   Riippuu toki lenkistä ja sen tehosta, mutta jos lähtee heti ruuan jälkeen juoksemaan voi tulla huono olo ja ainakin itsellä alkaa pistää mahaan. On myös olemassa jonkun tasoinen uskomus, että tyhjällä vatsalla lenkkeillessä polttaisi enemmän kehon rasvoja. Mutta siitä ollaan vissiin montaa mieltä ja jos täysin tyhjällä vatsalla lähtee liikenteeseen voi energia loppua kesken lenkin. Yleisesti on suositeltavaa syödä 1-3h ennen lenkkiä. Uskon, että oma keho kertoo parhaiten mikä on hyvä väli ruokailun ja lenkin välillä.

  • Anonymous kirjoitti:

   Jos tyhjällä mahalla lähdetään liikkeelle niin hiilarivarastot ovat tyhjät, joten se energia on pakostikin otettava rasvavarastoista. Mutta sitten taas monien lähteiden mukaan iltapäivällä keho kuluttaa enemmän hiilarivarastoja, aamuisen takia. Jokatapauksessa on kuitenkin suositeltavampaa lähteä tyhjään mahaan AAMULLA lenkille.

 21. Bug kirjoitti:

  Hei ihan mieletön matka sulla ollu! Oon vakoillu sun blogia jo hetken uskaltamatta antaa itteeni ilmi. 😉 Onnea onnistuneesta elämänmuutoksesta, näytät iham mielttömän hyvältä! 🙂 Linkitin sun blogin mun omaan suosikkilistaan omille sivuille, niin löytää munki lukijat tänne.

 22. Anonymous kirjoitti:

  http://www.iltalehti.fi/laihdutus/2012080815931767_lh.shtmlPitääkö sun mielestä noi 12 kohtaa paikkaansa?Auttavatko noi kaikki aineet rasvan poltossa? 🙂

 23. hmmm kirjoitti:

  Hyvältä näyttää!Rahkajuttuja odottelen innolla. Oman lempirahkani olen jo löytänyt ja mustikoiden, vadelmien, ananaksen ja mehukeiton kanssa on ihanaa herkkua. Mutta jospa vielä jotain uusia vinkkejä tulisi esille.

 24. EMMI kirjoitti:

  Mistä lie eksyinkään sun blogiin, mutta jäin koukkuun. 🙂 Ihanan inspiroiva!

 25. Anonymous kirjoitti:

  Upean näköistä edelleen :)Hei miten saat tuon kuvan Heiaheiasta? Print screen, vai miten?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.