Hae
My Project Is Me

Mökkiloma oli onnistunut

Yksi lyhyen kesälomani to do-listan asioista, eli mökkeily, on nyt takanapäin. Mökkiloma oli äärettömän onnistunut, mistä osa kiitoksesta menee kyllä aurinkoiselle säälle. Lainaan nyt meidän kolmevuotiasta, joka aamulla herätessään (ajoimme siis paikalle yötä vasten) totesi että ei tämä ole mikään mökki vaan talo kun katseli silmät pyöreänä ympärilleen. Ja oikeassahan hän olikin, pelkän mökin sijaan kyse on tosiaan meidän paapan kotitalosta. Jotain sympaattista on kuitenkin vielä siinä pienessä yksihuoneisessa tupamökissä, joka tontilla pelkkänä kesämökkinä monta vuotta palveli ennenkuin eläkeikä mahdollisti isovanhempieni muuton ja kotitalon rakentamisen takaisin vanhoille asuinsijoilleen.  Meillä kuitenkin puhutaan edelleen mökistä ja mökkiloma meni kytönnössä pelkissä bikineissä, lomatunnelmissa ja lukien vanhoja Valittuja Paloja.

Kotiinlähtiessä meillä on ollut tapana jo useampana vuonna pysähtyä Savonlinnaan lörtsyille ja ne aidot ja oikeathan ovat Laurikaisen ja ostetaan lippakioskilta siitä torin kupeesta. Kiitos siis mökkiloma, huomenna alkaa loman seuraava vaihe kun suunnataan etelämmäs.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.