Hae
My Project Is Me

Panosta tai Pihistä – kevättennarit

Olen aina ollut tennarrityttö ja ilokseni luinkin niiden olevan vakiinnuttanut paikkansa tyylitietoisten naisten kenkäkaapista. Ei sillä että olisin minkäänlainen trendihaukka mutta mukavahan se on kuulla että mukavuus ja tyylikkyys voivat kulkea käsi kädessä. Pukeutumisessa mukavuus on ollut itsellä aina melkoisen korkeassa asemassa ja lasten myötä se on ehdottomasti vain korostunut.

Haaveilin hetken verran Zalandolla eksklusiivisesti myytävistä vaaleanpunaisisista Adidaksen ihanuuksista mutten millään raaskinut laittaa noin sataa euroa kiinni kenkiin, joiden käyttökerroista ei ole takeita. Löysin ilokseni hyvin samankaltaisen mallin Skopunktenista huomattavasti edullisempaan hintaan ja kuten arvata saattaa, olen nyt trendikkäiden kevättennarien onnellinen omistaja.

P1190095

terv

P1190096

Paita @HM (old)

Farkut @HM (old)

Laukku @Aleksi13

Tennarit @Skopunkten

 

Yksi kommentti

  1. Heidi kirjoitti:

    Ihanat tennarit. Myös minä tykkäsin pitää enemmän tennareita, mutta niin hullulta kuin kuulostaakin, aristelen niiden käyttöä: minulla kun jalankokona ”siro 41”, niin aivan matalat kengät näyttävät suksilta jalassani. Olen toki melko pitkäkin, joten ehkei kukaan muu asiaan tajuaisi edes kiinnittää huomiota, mutta itselle ”pistää silmään”. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.