Hae
My Project Is Me

Maailman helpoimmat kiharat

Moikka,

Harvemmin tänne eksyy tyyli/ulkonäkövinkkejä mutta tässä ihan lyhyesti yksi aivan liian harvoin hehkutettu keino saada hiukseen vähän ryhtiä ja kiharaa: Letti tai letit.

Snapshot_20130516

Snapshot_20130516_2

Olen oikeasti varmasti maailmankaikkeuden surkein hiustenlaittaja. Ja kun tähän lisätään vielä laiskuus niin onko ihme että päässä on aina ponnari? Oikealla kihartimella kikertelen menemään niin harvoin että aina välillä onnistuu ja välillä ei. Suoristusraudalla tehdyt kiharat ei onnistu koskaan 😀 Niinpä siis letittäminen kunniaan. Tämäkin versio tehtiin kuivaan, puhtaaseen tukkaan, eli mitään muotovaahtoa tms. en laittanut pohjalle (kiitos luonnostaan taipuisan karvan). Letti oli yön päässä. Kestävyyttä toki saa lisää jos hius on letitettäessä kostea ja/tai alla on jokin muotoilutuote. Omalla kohdalla tosin hyvin pysyivät koko päivän kasassa.

Snapshot_20130516_17 Snapshot_20130516_24

Ei ehkä pärjää Punaisella matolla, mutta arkeen oiva pelastaja. Varsinkin jos on minunkaltaiseni rähmäkäpälä mitä hiustenlaittoon tulee.

2 kommenttia

  1. -didi- kirjoitti:

    ”lettikiharat” on se oma suosikki kans.. Parilla ranskalaisella letillä saa jo paljon aikaiseksi. Laiska naisen tukkavinkki muuten, sukkanuttura, bongasin sen Pupulandia -blogista joskus.. ja se oli oikeasti helppo ja nopea tehdä. Voisi kuvitella sen sopivan mukavasti sinullekin 🙂
    Mutta tukanlaitto tai meikkaaminen jää helposti, kun urheilee niin paljon, kivempi hikoilla kun mikään ei lähde valumaan pitkin naamaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.