Hae
My Project Is Me

Hyvää Uutta Vuotta ja uutta vuosikymmentä

Tänä yönä vaihtuu paitsi vuosi, niin myös vuosikymmen. Samalla se aloittaa jo viidennen  vuosikymmeneni tällä planeetalla (laskinkohan ihan oikein, -80, -90, -00, -10 ja -20 – kyllä, viides vuosikymmen). Olen elänyt myös kahdella eri vuosisadalla ja kahdella eri vuosituhannella – aika hurjaa, kun sen kirjoittaa auki näin.

Uuden alku on aina jännittävää aikaa.  Uusi alku antaa uusia mahdollisuuksia; Mahdollisuuksia voida paremmin; Mahdollisuuksia tarjota enemmän aikaa läheisille; Mahdollisuuksia keskittyä niihin asioihin mitkä itselle tuntuvat tärkeiltä tai joiden haluaa olevan tärkeitä. Vuosi 2019, olit hyvä mutta vuosi 2020, tehdään tästä paras tähänastisista!

Hyvää uutta vuotta ja uutta vuosikymmentä 2020!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.