Hae
My Project Is Me

Jos en minä, niin sitten joku muu

Moikka,

Ihan ensimmäisenä täytyy todeta sama asia, jonka jokainen tänne siirtynyt bloggaaja on tainnut todeta  – Tämä on hurjan uutta ja jännittävää! Jonkin aikaa varmaan menee että blogin ulkonäkö muuttuu omannäköiseksi ja että kaikille asioille löytyy paikkansa. Lupaan kuitenkin että se tulee tapahtumaan, ennemmin tai myöhemmin (ja itse toki toivon että ennemmin).  Hienoa jos/kun olet siirtynyt tänne mukanani!

Jokainen varmaan muistaa kuinka harmittelin äärettömyyksiin pitkittynyttä flunssaani jokin aika sitten? Kun vihdoin pääsin takaisin urheilun makuun viikko sitten niin kuinkas ollakaan nyt on talossa seuraava sairastelija. Toistaiseksi ollaan vielä pärjätty pelkän yskän ja nuhan kanssa ja toivotaan suuresti että se menisi ohi nopeammin kuin omalla kohdallani. Näin ollen siis eilisen hyvä yritys salille kariutui kun en viitsinyt toista viedä muita tartuttamaan hoitopaikkaan.

Hoitomahdollisuudesta salitreenien ajalle, olen muuten saanut yllättyä positiivisesti. Päivittelin jokin aika sitten sitä että oman jäsenyystyyppini turvin (aamuajat ja viikonloppu) minun ei onnistu käydä harjoittelemassa kuin maksimissaan kolmasti viikossa, olettaen että salin hoitopaikassa on tilaa. Noh, asiaan tarkemmin tutustuttuani huomasinkin ilokseni että riittää kun harjoitteluaikani alkaa viimeistään klo 16.00. Mikäli hoitoaikataulut tulevat pysymään samana, tarjoaa tämä itselleni oletettua useamman treenipäivämahdollisuuden. Eiköhän joku kuudesta mahdollisesta päivästä tulekin siis istumaan myös tuleviin aikatauluihin.

Ennen tätä, toivotaan kuitenkin että pääsen vielä nauttimaan ”mammajumpastani” seuraavien viikkojen aikana sekä salin puolella että ulkoillen.

IMG_1849

IMG_1772

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.