Hae
My Project Is Me

Huhtikuun mitat eli RV 32+0

Moi,

Otsikko voisi melkein tässä vaiheessa olla jo ihan toisinpäin sillä eihän tällä kuukausittaisella seurannalla oikeastaan ole enää minkäänlaista tekemistä pienenevien tai kasvavien lukujen kanssa. Ne muuttuvat siten kuin muuttuvat ja elävät siinä sivussa omaa matkaansa. Muutama kuukausi olisi vielä jäljellä nousua, kunnes taas tarkoituksena olisi hieman kutistua. Itselle tämä kuukausittainen paino ja kuvatarkastelu kuitenkin jättää mukavat muistot kasvavasta vauvavatsasta, jota jo nyt tiedän että ikävöin hetken päästä.

Jos lyhyesti kerrataan niin mahtimaaliskuu oli nimensäveroinen. Sain kerättyä itseni kasaan helmikuun hölläilyjen jälkeen ja ennen pääsiäsitä pysyin kaidalla polulla mitä herkutteluihin tuli. Muutama pieni poikkeus oli mutta olen silti enemmän kuin tyytyväinen. Nyt pääsiäisen syöntijuhlien (ei nyt onneksi vaikka pientä hölläystä toki olikin) jälkeen on taas hyvä palata tälle kaidalle polulle siihen saakka kunnes jään töistä pois, eli siis kolmen viikkon aikajaksolle. Tuolle tulevalle viikonlopulle osuu kaikenlaista pientä ja kivaa, jonka vuoksi en tule siis ihan vappuun asti herkkunyörejä kiristelemään.  Vaikka pääosin siis söinkin terveellisesti..

Itsepuristettu omenamehu <3

…En voinut vastustaa omaa lapsuudenaikani lemisipsiä, jonka bongasin eräänä päivänä Ärrältä

Myös liikunnan osalta maaliskuu sujui oikein mallikkaasti. Vaihdoin jossain välissä saliohjelmani rehellisen yksijakoiseen, joka tosin vieläkin hakee hieman lopullista muotoaan. Totesin kuitenkin samalla että leuanvedot saavat nyt jäädä odottelemaan parempia aikoja yhdessä muutamien muiden liikkeiden kanssa. Uusi ohjelma on tuonut ihan uudenlaista puhtia taas tähän tekemiseen ja viikkotasolla tästä varmaan kuullaan vielä blogin puolella tarkemmin. Kaikenkaikkiaan liikuntamäärät näyttivät oikein mallikkailta:

Sitten itse mittoihin ja lukuihin. Tuttuun tapaan edelliskuun vertailuarvot löytyvät suluista. Kuten arvata saattaa, on kasvua taas tapahtunut. Jossain vaiheessahan painonnousun pitäisi alkaa rauhoittumaan mutta vielä on eletty selkeää nousujohteista aikaa. Paino on kuitenkin senteistä päätellen kertynyt sinne minne kuuluukin, eli vatsaan.

Paino                     (63,8kg) 65,6kg
Vyötärönympärys    (80cm)   80cm
Navanympärys        (93cm)   95cm
Lantio                    (90,5cm) 91cm 

ja vertailuna vielä edelliskuuhun

8 kommenttia

 1. Minä kirjoitti:

  Apua, ihan kohtahan sä tosiaan ”pamahdat” 😀 tuntuu että vasta tämän ilouutisen jaoit blogissasi. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   No on tässä vielä aikaa vaikka äkkiä se on aika kulunut tähänkin saakka. Juuri tänään mietin että ensikuullehan tulee vielä raskausviikkoja mutta mitenhän käy kesäkuun kanssa? Esikoinenhan venyi pitkäksi mutta nähtäväksi jää miten tämän kanssa käy..

 2. Anonymous kirjoitti:

  Pakko vihdoinkin kysyä, kun muistan (ja vaikka ei tähän postaukseen niin liitykään), että joissakin kuvaamissasi salaateissa on jonkinlaista ns. ”valkoiśta” kastiketta/salaatti sekoitettu johonkin kastikkeeseen, niin mistä olet sen tehnyt? 🙂 Salaattisi näyttävät aina todella herkullisilta!

  • jennie kirjoitti:

   Apua, mikähän se on ollut.. Jossain vaiheessa möhnäsin sekaan ihan vain maustamatonta luonnon jogurttia ja joku kerta se on ainakin ollut jotain rahkaseosta eli siis rahkaa ja jotain sekaisin..

 3. Anonymous kirjoitti:

  Mistä kohtaa mittaat nuo esim. vyötärönympäryksen ja lantion? Mittaatko lantion pepun leveimmältä kohtaa vai mistä? Mietin vain että miten tuo vyötärönympärys on pysynyt samana vaikka ”navanympärys” onkin asiaankuuluvasti kasvanut..?

  • jennie kirjoitti:

   Olenkin tähän joskus kaauan sitten vastannut mutta käytän siis ns. vaatemittoja: Vyötärön mittaan kapeimmasta kohdasta ja navanympäryksen omasta mielestäni kroppani ongelma-alueelta (muutoinkin siis kuin raskaana ollessa) eli välittömästi navan alta. Lantioympärys on pepun yläpuolelta, alueelta johon siis lantiolle ulottuvat housut/paidat/vyöt tulisivat. Pepun ympärysmittaa en ole mitannut.

 4. C kirjoitti:

  Hei kaunokainen! Näytät ihanalta ja tosi timmiltä!Tuli mieleen, että minkä pituinen olet?Tsemppiä viimeiselle kolmannekselle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.