Hae
My Project Is Me

Kyllästynyt kuivaan kanaan?

Moi,

Nyt ihan ensimmäisenä jokainen asennoituu ajattelemaan ostoskanavaa. Ja tästä se sitten lähtee:

Oletko sinäkin kyllästynyt kuivaan ja korventuneeseen kanaan? Miksi et kokeilisi paistamisen sijaan keittämistä? Saat helposti ja vaivatta täydellisen mureaa kanaa niin fileistä kuin suikaleistakin. Toimi siis heti ja kokeile jo tänään! Eikä tässä vielä kaikki, jos kokeilet nyt niin saat kaupanpäälle ilmaisen maustamisvinkin. Kuulit aivan oikein, ilmaisen maustamisvinkin jonka voit hyödyntää yhdessä keittoveden kanssa: Kanaliemikuutio.

IMG_1850

IMG_1849

Ai mitenniin väsynyttä menoa? Sama asia siis ilman ostos-tv:n taustameteliä niin ei mikään vuosisadan uusin keksintö mutta tosiaan toimii. Kiehauta vesi (ja lisää kanaliemikuutio) sekä perään kanat ja keittele kypsäksi. Aivan takuuvarmasti ei tule liian kuivaa.

IMG_1852 IMG_1855

6 kommenttia

 1. -didi- kirjoitti:

  Kuiva kana ei oo kivaa, itse olen tehnyt nyt useampaan kertaa pitkään matalassa lämmössä haudutettua kanaa. 150 astetta tai vähän vähemmän ja 3-4 h uunissa esimerkiksi tomaattimurskan + mausteiden kera. Tärkeä on laittaa kana kannellisessa astiassa. Valmis kana on niin mureaa, että sen voi ihan repiä pieniksi sotkuksi 🙂 Kunnon lohturuokaa esim keitetyn kukkaalin kanssa, saa vetää hyvällä omalla tunnolla masun pinkeäksi.

  • jennie kirjoitti:

   Oi, kuulostaa hyvältä. Minulla onkin tässä kauppareissu kohtapuoliin edessä ja joku tämäntyyppinenratkaisu voisi toimia vaihteluna

 2. -V- kirjoitti:

  Ihan loistovinkki, pakko kokeilla!

  • jennie kirjoitti:

   Joskus näitä ykisnkertaisuuksia pitää niin itsestäänselvyytenä ettei niitä edes mainita ääneen. Olen kuitenkin huomannut että AINA kannattaa jakaa ne kaikista tavanomaisimmatkin ajatukset sillä koskaan ei tiedä kuka hyötyy 🙂

 3. mimini kirjoitti:

  Tää on megahyvää, mutta vielä parempaa saa kun lisää keitinveteen kookosmaitoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.