Hae
My Project Is Me

Tältä muutaman kilon painonpudotus näyttää

Aloitan tämän julkaisun ihan puhtaasti kuvaparin julkaisemisella. Kuvien välillä on selkeästi jotain samaa mutta myös eroavaisuuksia.

Kuvien välillä on kulunut aikaa tasan kaksi vuotta. Onko se paljon vai vähän, siihen en ota kantaa mutta juuri sen verran kuvien välillä kuitenkin on, itseasiassa ihan päivälleen. Se mitä sen kahden vuoden aikana on tapahtunut, useamman korona-aallon lisäksi, on vähintäänkin varmasti yhtä aaltoilevaa kuin se aika on muutoinkin ollut.

Tältä muutaman kilon painonpudotus voi näyttää

Kun näin kuvat itse vierekkäin olin itse hämmästynyt. En niinkään siksi että olisin ajatellut olevani mitenkään isokokoinen ennenkään, mutta en myöskään ole tässä ajansaatossa huomannut peilikuvassani mitään erityistä muutosta. Toki, kuten kirjoitin toissa viikolla, olen alkuvuodesta laihtunut muutaman kilon ja vaatteet istuvat päälleni eri tavalla. En kuitenkaan ole ottanut minkäänlaisia kuvia tai mittoja mahdollinen muutos mielessäni niin en tiedä muuta konkreettista kuin tuo muutama kilo ja paremmin istuvat vaatteet. Mutta jokseenkin tältä se muutamankin kilon painonpudotus voi näyttää.

Näiden kahden kuvankaan välillä ei tosiaan ole painoeroa kuin vain juurikin tuon samaisen muutaman kilon verran. (Samalla mainittakoon, että korjaan tämän myös Instagram-julkaisuun, missä virheellisesti puhuin yhdestä kilosta). Katsoin tosiaan että kaksi vuotta sitten olimme olleet risteilemässä Ruotsissa ja olen punninnut itseni painavan kuvanottopäivänä 71,1kg. Sensijaan, päivää ennen tämänvuotista kuvanottoa, punnitsin painavani 68,9kg eli painoeroa ei tosiaan ole kuin noin kaksi kiloa. Ja jos tästä jotain voisi haluta päätellä ja merkata muistiin vastaisuuden varalle, niin paino ei siis tosiaan ole mikään ainoa menestymisen mittari, vaikka toki helppo ja konkreettinen vaihtoehto onkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.