Hae
My Project Is Me

Madafakin Darra

Pikapuoliin starttaa Tikkurila Festivaalien päivä numero kaksi. Festarit järjestetään käytännössä meidän takapihalla, eli ilman askeleenkaan ottamista oman kodin ulkopuolelle, pääsee jo nauttimaan artistikattauksesta ja musiikista. Tänäänhän lauteille nousee muunmuassa Roope Salminen ja Koirat, jonka tunnettua hittiä otsikko lainaa.

Otsikko on valittu myös ihan itse aihealuensa takia ja kappaleeseen vielä palatakseni voin sanoa samaistuneeni sen sanomaan eilisen aikana ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Madafakin Darra. En paljon ole kirjoittanut alkoholinkäytöstä tai viihtellä olemisesta blogissani koska en ihan todenteolla käy kovin paljoa ulkona. Ja niistäkin kerroista kun käyn, alkoholi kuuluu osaksi iltaa vieläkin harvemmin. Tanssin, riehaannun ja nautin menosta ihan yhtälailla ilman humalatilaakin ja kaikenlisäksi ilman niitä seuraavan päivän seuraamuksia.

Joskus on kuitenkin toisin mutta päinvastoin kuin nuorempana, en ole likenteessä humalahakuisesti. Aina toisinaan muistelen nuoruusvuosia ja ihmettelen kuinka sitä onkaan jaksanut ja ennekaikkea pystynyt juomaan niin usein. Vaikka päädyin vahingossa torstaina viihteelle ja kotiinpäin lähdin yhden maissa niin ei vielä tänäänkään ole ihan voittajaolo ja väsymys painaa edelleen.  Jos sade taukoaa ennen keikkaa niin taidan siirtyä pihalle kuuntelemaan ja nyökkäilemään Koirien tahdissa ”mä lupaan et ei ikinä, ei ikinä enää, ei ikinä, ei ikinä”.

Loppuun haluan vielä kiittää sinua, joka tulit kertomaan että luet blogiani <3 Hämmennyn näistä hetkistä aina ihan totaalisesti enkä koskaan osaa pukea sanoiksi ajatuksiani. Enkä ehkä oikeastaan edes osaa ajatella siinä hetkessä juuri mitään, sillä se vain hämmästyttää kerta toisensa jälkeen että ihan oikeasti joku oikea ihminen lukee näitä juttujani. Kiitos siis kun ilmiannoit itsesi, vaikka toki tilanne olisi voinut olla vähän toisenlainen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *