Hae
My Project Is Me

Etelänlomalla Espoossa

Olen tehnyt päätöksen töihinpaluusta. Tiedän että joskus tulevaisuudessa tulen muistelemaan että jokainen äitiyslomani (tai virallisesti hoitovapaa) päivä oli kuten tämänpäiväinen, missä lähes pivettömältä taivaalta paistava aurinko sinetöi suunnitelmani.

Leppävaaran maauimala oli lasten kanssa täydellinen ratkaisu. Vesi altaissa oli lämmintä ja melko matalaa. Alueelle sai kulkea rattailla ja omat eväät sai olla mukana. Olo olikin kuin etelänlomalla konsanaan ja me nautimmekin välipalan/lounaan allasalueella jo aamulla mukaanpakatuin eväin. Vaikka kyseessä ei mikään vesipuisto olekaan niin kyllä meidän perhe sai vietettyä kepästi puoli päivää auringosta ja vedestä nauttien.

Uinnin jälkeen on aina kova nälkä. Siirryimme läheisen Kauppakeskuksen, Sellon, puolelle syömään ennen kotiinpaluuta. Ja kirsikkana kakun päälle, lähdin kuin lähdinkin vielä illasta salille. Aika täydellinen äitiyslomapäivä ja paino nimenomaan sanalla loma.

Vaikka toisin tulevaisuudessa muistelen, ei jokainen päivä ole kuitenkaan ollut tällainen. Useimmiten loma ei todellakaan ole se sana, millä kotonaoloaikaani kuvailisin mutta se voi olla myös sitä. Ja virallisestihan puhutaankin loman sijaan vapaasta ja se on ehkä se mitä tulen aikanaan kaikkein eniten kaipamaan – vapautta valita mitä juuri tänään tehtäisiin. Loppuun hieman Mambaa lainaten – vielä on kuitenkin kesää jäljellä. Onneksi.

2 kommenttia

  1. Suvi kirjoitti:

    Milloin päätit palata töihin? Itse olen ollut nyt pari vuotta kotona 2 v. Ja 2 kk ikäisten lasten kanssa ja olen vielä varmaan ainakin vuoden. Vaikka välillä töihin ikävöinkin, niin varmasti tulen haikeudella muistelemaan tätä aikaa. 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Päätöksen paluusta tein jo alkukeväästä mutta ensi viikolla on tarkoitus käydä oman esimiehen kanssa sopimassa aloituksesta tarkemmin. Elokuusta kuitenkin, mikä on jo ihan kohta ja pian. IIK!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.