Hae
My Project Is Me

Resepti: Mangobroileria mausteriisin kera

Moikka,

Eilinen Nutrilett-postaus sai jonkunverran kummastelua osakseen ja osa jopa epäili minun moraaliani kun ensin puhun tavallisen ruoan puolesta ja sitten viimeisen päälle prosessoidusta lisäravinteesta. Koska itse kuitenkin elän ensisijaisesti ihan oikeasta ruoasta, ja toivon että niin tekee myös jokainen lukijani, voin ihan hyvillä mielin myöntää käyttäväni satunnaisesti myös esimerkiksi proteiinipatukoita. Tämän tavallisen ruoan äärellä ollaan kuitenkin tälläkin kertaa kun tarjolla on tyylilleni uskollisena maailman helpoin (ja ehkä myös herkullisin) Mangokana-resepti. Tämä helpon herkullinen ja hedelmäinen kastike syntyy seuraavilla aineksilla

IMG_2623

Ruskista kanat pannulla ja mausta makusi mukaan (minulla mangocurry mausteseos sekä chiliä). Lisää sulaneet mangokuutiot sekä soseet ja kuumenna. Mausteriisi on P&S-liikkeestä ostettua valmista sekoitusta. Jos saan, niin suosittelen ehkä kastikkeen joukkoon tosiaan hivenen chiliä, jolloin saadaan aikaan mukava makean ja tulisen yhdistelmä kuten esimerkiksi tässä porkkanakeitossa.

IMG_2625

IMG_9882

IMG_9880

Vauvanruokasoseaika on tässä talossa jäänyt historiaan jo hyväaikaa sitten ja olin ihan päässyt unohtamaan tämän maailman hyödyllisyyden peruskeittiössä. Joskus aiemminkin kehuin niiden olevan näppärä pelastus kun kaipaa esimerkiksi marja- tai hedelmäsosetta vaikkapa pannarin päälle, rahkan sekaan tai leivontaan. Mutta ensimmäisiä kertoja se taisi toimia koko ruoan inspiraation lähteenä.

17 kommenttia

 1. -E- kirjoitti:

  Hmmm toimiskohan soijasuikaleilla? Kuulostaa hyvältä, mutta en syö kanaa. Ehkä kokeilen, ei siinä kuitenkaan kovin suurta katastrofia tapahdu jos tulee pahaa 😀

  • jennie kirjoitti:

   Uskoisin että toimii 🙂 Mulla itseasiassa odottaa pakkasessa quorn-fileitä, joita ajattelin ensikertaa lähteä viikonloppuna kokeilamaan. Onko antaa hyvää reseptivinkkiä?

   • -E- kirjoitti:

    Täytyy myöntää etten ole testannut. Kerro ihmeessä kokeilusta. Totesin juuri tässä, että jotenkin sitä tuppaa aina jumittumaan samoihin arkiruokiin joita tekee kerta toisensa jälkeen. Nyt aion löytää uusia helppoja ja hyviä reseptejä. Aikomus olisi testata kehumaasi uuniseitä, mutta jotenkin mielessä kummittelee koulun seiruuat, niin vielä jäi kalapaketti pakastealtaaseen 😛

    • -E- kirjoitti:

     Toimii soijallakin 🙂 Käytin tuoretta mangoa sekä chilia.

    • Nimetön kirjoitti:

     Toimii myös soijasuikaleilla 🙂 Käytin tuoretta mangoa ja chiliä

    • -E- kirjoitti:

     Toimii myös soijasuikaleilla 🙂 Käytin tuoretta mangoa sekä chiliä

     • -E- kirjoitti:

      Oho ei ollut tarkoitus jankata 😀 Kone herjas jotain ja yritin uudestaan, mutta tulikin jo moneen kertaan

     • jennie kirjoitti:

      Ainakin asia kävi selväksi 😉

    • jennie kirjoitti:

     Täytynee siis tutkailla ihmeellistä internettiä. Testaa ihmeessä se sei ja ylläty, se palautti munkin uskon kyseistä kalaa kohtaan 😀

 2. Sanna kirjoitti:

  Lähtee muuten tänää kokeiluu! 😉

  http://sanzureenaa.blogspot.com/

 3. ulla kirjoitti:

  Oi , iihana resepti. Nyt tiedän mitä meillä syödään viikonloppuna 🙂 Kiitos.

 4. Susanna kirjoitti:

  Vitsit miten hyvää tämä oli! Ihanaa, ja kivaa vaihtelua miun ainaiselle ”kana+ananas+ruokakerma+riisi” -setille. Kiitos reseptistä, tälläsiä lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *