Hae
My Project Is Me

Sportsdirect

Moi,

Jotta pääsen vastailemaan kaikkien teidän mahtavuuksien kommentteihin muutaman viime päivän ajalta, ajattelin kaikessa lyhykäisyydessään vain mainita edullisesta urheiluvaate/väline-liikkeestä: Sportsdirect. Nyt jos tämä on kaikille muille jo tuttu paikka ja vanhoja uutisia niin pahoitteluni omasta jälkijunassa kulkemisestani. Ehkä jostain kuitenkin löytyy vielä joku tynnyrissä kasvanut kaltaiseni tapaus, jolle tämä tulee uutena vinkkinä.

 En ihan mahdottoman paljon itsekään ole vielä jaksanut kyseistä liikettä kahlata läpi (sen verta paljon siellä on tuota tavaraa!). Eikä omia kokemuksia tilaamisestavielä ole mutta toimituskulut Suomeen näyttäisivät olevan 9,99£. Hintatasonhan saa tosiaan vaihdettua myös euroiksi ja edullisimmillaan Lonsdalen treenipöksyjä saa reippaasti alle kympillä.Lisäksi toki mallistosta löytyy sen sata muutakin merkkiä.

Itsellä ainakin treenivaatekaappi kaipaisi pientä päivitystä muuttuneen kokoni myötä, joka tosin tietenkin asettaa omat riskinsä tilauksille. Ulkomaille palauttaminen kun tapahtuu pääsääntöisesti aina omilla kustannuksilla, vaikka tuotteista rahat saisikin takaisin. Miten te muut? Onko kyseinen kauppa tuttu ja onko tilauskokemuksia?

20 kommenttia

 1. EmAn kirjoitti:

  Täällä ainakin vielä yksi tynnyrissä kasvanut. Kiitos vinkistä! :)Hyvän näköinen kauppa, mutta mitenhän tuolta uskaltaa tilata sovittamatta.. pitää pistää harkintaan.

 2. Vilukissa kirjoitti:

  Mäkin taidan olla tuollainen tynnyrissä kasvanut 🙂 Täytyykin katsoa mitä sieltä löytyy kun myös mun vaatekaappi kaipais päivittämistä.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Tuttu kauppa. Olen tilannut kaksi kertaa ja onhan se edullista, kasan saa vaatteita samalla hinnalla kun Suomesta saa urheilukaupasta ostettua esim. yhdet housut. Molemmilla kerroilla toimitusaika n. 1-1,5vkoa ja toimitusta voi seurata koko ajan netistä, tulikohan ne DHL:llä jos oikein muistan. Suosittelen!

 4. Anonymous kirjoitti:

  Kiitos vinkistä! Täälläkin yksi tynnyrissä kasvanut. Koska aina on tilaa uusille treenivaatteille 😉 Ne piristää treeniäkin kivasti aina!

 5. Tuleva hoikkis kirjoitti:

  Täältäkin huhuillaan tynnyristä ;D

 6. Anonymous kirjoitti:

  Ystäväni on tilannut useita kertoja tuolta vaatteita – kestäviä, kuvaukset pitäneet paikkansa ja kokotaulukko vastannut sitä, mitä näyttääkin. Eli xs ihminen voi huoletta ottaa xs tuotteen, ei tule hiirelle kudottua nuttua takasin. Ystäväni on kehunut kyseistä paikkaa paljon 🙂 itsellä ei vielä ole kokemusta, mutta varmasti itsekin laitan testiin lähiaikoina! 🙂 -Tiiu

 7. nasba kirjoitti:

  Mä juuri kirjoittelin aiheesta omaan blogiini muutamia päiviä sitten. http://ihanniinkutosissaan.blogspot.fi/2013/02/vaikeuksien-kautta-voittoon-ja-paljon.htmlOlen tilannut nyt 3 settiä, yksi on tullut ja kahta odottelen. 8 päivää kesti ensimmäisen satsin tulla ja kotiovelle tuovat. Postikulut menevät tietysti painon mukaan. Ekassa satsissa mulla oli pari collegehupparia, kahdet kengät, treenipaitoja, housut ja maksoi 11.50e. Seuraavassa pakettissa 30 tuotetta ja kulut noin 15e. Ja koko ajan saa tosiaan netistä seurattua paketin kulkua. DHL kuljettaa. Ja ilmoittavat sieltä heti jos jokin tuote onkin loppu ja vähentävät sen automaattisesti itse maksusta. Luottokortillahan tuo siis toimii tietysti.Itse tilasin pääasiassa Lonsdalen vaatteita ja koot pitivät paikkansa niissä ainakin. Lonsdalen nyrkkeilykengät olivat myös normikokoa. Everlastin vaatteita ei voi tilata! Niitä ei saa lähettää Suomeen!

  • jennie kirjoitti:

   Kävinkin heti kurkkimassa 🙂 Viikonloppuna on varmaan pakko laittaa itsekin tilaus menemään..

 8. Anonymous kirjoitti:

  Heippa!Tein tuolta tilauksen ja maksoin ostokseni saman tien Visa Debitillä eli ei tarvitse olla luottokorttia maksaakseen tuolla. Oli itsellekin kiva havainto tuo:)Terkuin Jenni K

 9. Tea kirjoitti:

  Oi ei! Täälläkin tynnyrissä kasvanut… En ehkä uskalla mennä katsomaan edes tuonne. Koska ihan oikeesti L ja XL kokoiset jo pariin otteeseen kavennetut treenivaatteet kyllä kaipais kaapista pois, jotta sais uusia ihanuuksia (ja lähinnä sopivia) tilalle… 😀

 10. Jenny kirjoitti:

  Tilasin tuolta juuri vähän aikaa sitten juoksukengät ja erilaisia urheiluvaatteita ja täytyy sanoa, että olen kyllä todella tyytyväinen! SUperedullisia vaatteita, ainakin näin muutamalla käyttökerralla ei ole hajonnutkaan vielä ja kootkin sattui osumaan ihan kohdalleen, mikä on aina tietysti riski nettikaupoista tilatessa. Tilattiin kaverin kanssa yhdessä, joten toimituskulutkin meni sitten puoliksi. Toimitus kesti vain alle viikon!

 11. Joannet kirjoitti:

  Kiitos vinkistä, pitää katsoa. Muutenkin mukava blogi, jossa itsellekin ajankohtaista tietoa =)

 12. Anonymous kirjoitti:

  Yksi tilauskokemus on, tavarat sopivat hyvin ja hyvä mieli jäi. Toimitus tuli muutaman viikon ennen tilauksen tekovaihessa ilmoitettua toimitusaikaa (mukana oli joku tuote joka alupnerinkin oli vasta tulossa valikoimaan, kaikissa tilauksissa ei toki montaa viikkoa – kuten Jenny mainitsi yllä!). Kummallisuus oli se että eivät soittaneet että paketti on tulossa eikä meillä sitten ollut kukaan avaamassa ovea keskellä arkipäivää. Ihmetytti ensin sekin ettei muuta toimitusmuotoa voinut valita. Mutta mikäs siinä, saatiin tavarat lopulta kuitenkin. – maija

 13. Anonymous kirjoitti:

  DHL tosiaan toimittaa kotiovelle ja keskellä päivää. Olivat meillä ilmeisesti käyneet jo edellisenäkin päivänä ja seuraavana päivänä sattuivat siihen aikaan, että mies oli lounastauolla kotona ja pystyi vastaanottamaan paketin. Mietityttää vaan, että kuinkahan monta päivää ne ois käyneet vielä mikäli kukaan ei ois ollu kotona vieläkään…

 14. Johanna kirjoitti:

  DHL tietääkseni jättää aina lapun, että toimitusta on yritetty ja koska yrittävät seuraavan kerran. Sinne voipi sitten soittaa ja vaihtaa aikaa, jos se ilmoitettu ei käy – tai sitten paketin voi hakea DHL:n pisteestä itse. Toimittavat paketteja pääasiassa arkisin toimistoaikaan, joten jos tietää olevansa päivät töissä, niin kannattanee kuljetus sopia alunperinkin sinne sitten… Yleensä kyllä soittavat juuri ennen ensimmäistä toimitusyritystä myös, tai ainakin minulle on soitettu. Tuolta nimenomaisesta kaupasta en ole (vielä) tilannut, mutta noin muuten DHL on noita nettikauppapaketteja mulle roudannut, hehee. 😀

 15. jennie kirjoitti:

  Kiitos kaikki tynnyrikasvatit sekä sen ulkopuolella eläneet 😉 Tämä kaikkihan on nyt johtanut siihen että tänä viikonloppuna lähtee tilaus eteenpäin.

 16. Mintsi kirjoitti:

  Mulle DHL toimitti vasta viiden aikaan illalla ja paketti matkas reilun viikon Englannista Suomeen 🙂 paketin mukana tuli jättimäinen kuvasto ja jättimäinen kahvimuki Sportdirectin logolla 😀 Mutta siis suosittelen kyseistä nettisivustoa 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Nyt lasketaan päiviä 😀 Perjantaina (vai lauantaiaamuna) laitoin tilauksen menemään.. odotellaan, odotellaan 🙂

 17. Siiri kirjoitti:

  Minulle tämä oli uusi tuttavuus, kiitos vinkistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.