Hae
My Project Is Me

Luonnolliset ripset

Jos haaveenaasi on luonnolliset ripset mutta tarvitset kuitenkin avuksesi ripsiväriä, kannattaa jatkaa lukemista.   Ripsiväriesittelyt ovat olleet blogissani suosittuja ja pitkästä aikaa olisi jälleen yhden sellaisen aika.  Vaikka oma mieltymykseni ovat pitkään olleet näyttävät, pitkät ja tuuheat ripset niin ne eivät ole kaikkien suosikkilook. Onneksi on tosiaan olemassa myös luonnollisemman lopputuloksen tarjoavia vaihtoehtoja ja tässä esiteltynä yksi niistä.

Luonnolliset ripset pieniharjaisella ripsivärillä

Isadoran hypoallergenic -ripsiväri on kehitetty herkkäsilmäisille sekä piilolinssien käyttäjille. Harjasosa on pieni ja sillä saa harjattua väriä lyhyimpiinkin ripsiin.  Jos ollaan rehellisiä niin olen itseasiassa alkanut tykästyä näihin pieniharjaisiin ripsiväreihin viimeaikoina. Levittäminen on huomattavasti helpompaa kuin suurella harjaosalla eikä väriä tuhriinnu luomiin kuten isolla harjalla usein käy. (vai olenko se vain minä?) Pieni harjasosa usein on myös merkki siitä, että lopputulos on luonnollisempi kuin erilaisia WOW-efektejä tarjoavilla suuriharjaisilla ripsiväreillä. Toki poikkeuksiakin on.

Muistan kun joskus rippikouluikäisenä satsasin sata markkaa Isadoran sen vuotisen trendimeikin ostoon. Merkiltä oli tullut useampi kokonaisvaltainen paketti, mihin kuului ainakin luomiväripaletti ja huulipuna. Minä ostin sellaisen kylmän viileän violetin ja hopeanhohtoiseen sävyyn taittavan setin. Sittemmin olen ostanut joitakuita merkin yksittäisiä meikkejä ja ollut hinta-laatusuhteeseen tyytyväinen.  Tässäkin ripsivärissä väri tarttuu tasaisesti, ei paakkuunu eikä myöskään karise päivän aikana. Eikä todellakaan ärsytä silmiä, mikä on herkkäsilmäiselle varmastikin prioriteetti numero yksi.

Vanhaa, kilpailevan yrityksen mainosslogania lainaten; Jos haluat näyttää itseltäsi, et meikatulta on tämä ripsiväri täydellinen valinta.

Jos taas haaveilet mahdollisimman näyttävistä ripsistä, suosittelen ripsivärin lisäksi tutustumaan irtoripsien ihmeelliseen maailmaan. Itse en ole koskaan oikein oppinut liimattavia ripsiä käyttämään mutta magneettiripsiin rakastuin heti kun niitä ensimmäistä kertaa kokeilin. Magneettiripsetkin ovat valikoimaltaan kasvaneet valtavasti muutaman viimevuoden aikana ja markkinoille on tullut sekä erittäin näyttäviä sekä myös luonnollisempaa lopputulosta tarjoavia vaihtoehtoja. Olen itse suosinut suomalaisia G Beauty Lashes – merkkisiä magneettiripsiä ja niistä voit lukea enemmän täältä.

Kurkkaa ihmeessä myös aiheeseen liittyen että..

Toimiiko kolmen euron Essencen rispiväri

Onko Lidlin ripsiväristä mihinkään

Miten saat pidemmät ja näyttävämmät ripset kotikonstein

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.