Hae
My Project Is Me

Vartalotyyppi

Okei,

Kuten sanottu on tämän blogin tarkoitus löytää minut kokonaisuutena. Olen keksittynyt paljon laihduttamiseen, joka varmasti alussa on ihan ymmärrettävää. Sitten jos aletaan miettiä
näitä tyyliasioita tarkemmin niin ensimmäiseksi täytyy tunnistaa oma vartalotyyppi. Oman vartalotyypin tunnistamisen jälkeen on huomattavasti helpompaa miettiä minkä tyyppinen vaate sopii päälle ja mikä ei. Jatkossa miettään myös värejä yms. tarkemmin. Aloitetaan nyt kokonaiskuvasta.
Tämä on ollut minulle jotenkin aina harvinaisen hankala alue omalla kohdallani. En ole oikein koskaan osannut päättää mikä olen. Kirjojahan aiheesta on useita mutta törmäsin puolivahingossa Kirjaan nimeltä The Body shape bible. Kirjan ovat kirjoittaneet Tv:stä tutut Trinny&Susannah.

Kirja esittelee 12 erilaista vartalotyyppiä, joista koen itse tällä hetkellä (isoine rintoineni imetyksen vuoksi) Pikaria (goblet) ; Hartiat leveämmät kuin lantio, suuret rinnat, ei varsinaista vyötäröä . Ilman imetysrintojani kokisin olevani Tuutti (cornet), joka on pitkälti sama kuin pikarimalli ilman isoja rintoja.
Yleismaallisesti kai nämä vartalotyypit ovat kärkikolmioita tai ylösaöaisin käännettyjä kolmioita (Ylävartalo on suurempi kuin alavartalo)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.