Hae
My Project Is Me

Sellainen lauantai

Tänään en tehnyt mitään muutakuin päivitin blogin bannerin. Tai siis näin sitä äkkiseltään ajattelin. Todellisuudessa lähdin jo aamusta lasten kanssa ulos ja etsimään pankojauhoja lähimmästä Citymarketista (arvio reilu 3km matka). Ulkona paistoi aurinko ja isommat tyypit ottivat pyörät alleen ja minä työnsin pienintä rattaissa. Sopivin välimatkoin matka pysähtyi muun muassa koska

  • yöllä oli ollut pakkasta ja piti päästä raksauttelemaan jäätä
  • juna oli pysähtynyt ja piti saada nähdä kun se lähtee liikkeelle
  • piti kerätä pajunoksia virpomista varten
  • koska nähtiin ensimmäiset leskenlehdet

Jos jotain lasten kanssa olen oppinut niin kiire kannattaa yrittää unohtaa. Toki aina se ei mahdollista ole mutta esimerkiksi meillä ei varsinaisesti ollut minkäänlaista tarvetta kiirehtiä minnekään. Päivälle ei ollut minkäänlaista muuta suunnitelmaa aikataulutettuna joten ihmetellään vaan sitä kaikkea mitä matkalla näkykään ja arvuutellaan miksihän se juna on siihen pysähtynyt.

Kun energiavarastot oli saatu tankattua kaupassa tarpeeksi täyteen, pystyttiin vielä kotimatkalla pysähtymään hetkeksi leikkipuistoon. Pyöräretki imi kuitenkin pienemmistä matkalaisista senverta tehokkaasti mehut että ruokailun jälkeen sain aika rauhassa keskittyä hetken blogiini ja jostain syystä päätin aloittaa bannerin uusimisella.

Vaikka en koskaan kaipaamani pankojauhoa saanut, niin se ei oikeastaan haittaa. Tällä kertaa matkanteko oli selkeästi päämäärää parempi ja meillä oli mukava, täysin kiireetön lauantaipäivä. Ehtiihän ne jauhot etsimään käsiin jollain toisellakin kauppareissulla.. Kivaa viikonloppua sullekin!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.