Hae
My Project Is Me

Pimenevät syysillat

Moi,

Rakastan kesää – lämpöä ja aurinkoa. Tykkään kuitenkin paljonn myös syksystä, erityisesti piemenvistä syysilloista, tiedättehän kun iltaisin vielä on sen verta lämminntä että voi istua viltin alla kynttilänvalossa ulkona. Pidän myös syyssateen rauhoittavasta ropinasta ja tuulesta, kunhan se tapahtuu yöaikaan.
Myös vaatevarastot tuplaantuvat – kesävaatteita voi edelleen käyttää kunhan muista kerrostaa vaatetta hieman enemmän. Tai sitten voi jo vaihtaa syysmalliston. Saappaat farkkujen kanssa? Vai sukkahousut hameen kanssa?
Parvekeelta

Parvekkeelta

Olohuoneesta

Keittiönpöydältä

Haluan siis vain muistuttaa itseäni ja meitä muita että syksystäkin saa nauttia!

2 kommenttia

  1. Melancholia kirjoitti:

    ihania kuvia ! ja kiva blogi muutenki 🙂

  2. jennie kirjoitti:

    Melancholia: Kiitos sinulle – kynttilänvalon luomaa tunnelmaahan on melko vaikea saada tallennettua kameralla, mutta joskus tällainen amatöörikin onnistuu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.