Hae
My Project Is Me

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Moi,

Olen ollut viimepäivinä ihan huippuahkera – ainakin siis omasta mielestäni. Ensinnäkin sain postikortit ja postin kautta kulkevat joulupaketit laitettua eteenpäin jo tiistaina. En ole oikeasti varmaan eläessäni postittanut joulukortteja ennen viimeistä postituspäivää.

Koska selkeästi haluan myös haastaa itseäni laihduttajana, niin aloitin tiistaina myös valmistamaan elämäni ensimmäistä kertaa jäätelöä. Sain, tai ostimme kun halvalla saimme, jäätelökoneen ja siitä innostuneena päädyin kokeilemaan glögijäätelöä. En oikein löytänyt sellaista ohjetta jota olisin voinut suoraan käyttää, niin jouduin hieman soveltamaan. Jäätelön valmistus onkin yllättävän aikaa vievää puuhaa, tai siis seosten täytyy jäähtyä vähintään 12 tuntia ennen kuin niitä voi työntää tuohon ihmelaitteeseen. Noh, keskiviikkona pääsin maistelemaan tätä herkkuluomustani ja huh kun se olikin makeaa! Itse jäätelöpohja oli ihan ok, mutta glögiseosta oli aivan liikaa ja vajaa desin määrä oli enemmän kuin tarpeeksi. Ehkä ensi kerralla kokeilen jollain olemassa olevalla reseptillä.

Keksin myös hyvän tavan päästä kotona lojuvista cookieista eroon ja pakkasin niitä muutamalle ystävälle joulunodotuksen ajaksi kauniisti paperipusseihin

Kuvittelin tosiaan että olin jo tiistaina tehokas mutta vasta eilen sitä tehokkuutta oli todellisuudessa ilmassa. Olin jo hieman vajaa kymmenen kaupungilla keräämässä kasaan kaikkia jäljellä olevia joululahjaostoksia. Aikaa minulla oli vajaa keskipäivään saakka, jolloin vääntäydyin vuoden viimeiselle bodypumpille. Koska mielessä oli suurinpiirtein mitä aion ostaa, niin luppoaikaa jäi vielä sen verta että ehdin hieman kiertää vaatekaupoillakin (mitään onneksi ostamatta).

Koska kyseessä tosiaan oli osaltani vuoden viimeinen bodypumppi, niin päätin sitten rykäistä treenin hieman isommilla painoilla kuin mitä yleensä käytän. Tunnin jälkeen ajattelin etten varmaan enää jaksa kantaa ostoksiani edes kotiin.. saati sitten lähteä treenaamaan Jilliania. Onneksi olin sentään tehnyt ruoan valmiiksi jo edellisenä päivänä niin tiesi että pääsee syömään (lohta, uunikasviksia ja raastesalaattia sekä raejuustoa)

Ruoasta virkistyneenä treenasin kuitenkin myöhemmin Jillianit (vaikka huomasi kyllä että alla oli jo toiset treenit kun kaikki oli vaan niin rankkaa), kävin iltalenkillä ja siivosinkin vielä.. Huh! Venyttelin onneksi illalla kunnolla niin ehkäpä sitä kykenee tänäänkin lenkkeilemään, vaikka näin aamulla olo onkin kuin ankalla 😀 Mutta niinhän se on että jos lihassärky on oikein paha (mitä nyt ei varsinaisesti ole, on vain kireä olo) niin rauhallinen kävely on paras hoitokeino.. Onko tuo minun lenkkivauhti sitten kovin rauhallinen, noooh, kävelyä kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.