Hae
My Project Is Me

-700g

Moi,

Elikkäs päivän luku on 700g vähemmän kuin viime viikolla, siis 52,8kg. Leipäturvotukset ovat tiessään ja muutama tiukka kieltäytyminen on saanut olon tuntumaan ihan mahtavalta. Tiistaisen leivänsyönnin jälkeen en ole pahemmin viljatuotteisiin koskenut lukuunottamatta päivittäisiä leseitä ja lounaallani mukaankuulunutta pientämäärää (0,5-1dl) täysjyväpastaa tai riisiä. Parasta oli perjantaina kun kotona oli vasta uunista tulleita suklaacroissanteja tarjolla mutta minä jätin ottamatta. Lisäksi kieltäydyin sunnuntaina syömästä pizzaa, karkkia ja suklaata, joita kotona oli tyrkyllä poikaystäväni sunnuntaikooman piristämiseksi.

Koska jotakuta kuitenkin saattaa kiinnostaa niin alla ovat ruokalistat viikonlopulta.

Lauanatai
aamu
rkl pellavansiemenrouhetta, kahvi maidolla, maitorahkaa mehukeitolla ja vehnäleseillä, vitamiinit

välipala
smoothielasillinen

treenin jälkeen
kaakaonmakuinen palautusjuoma

ruoka
Findus chiliwokkia, lohta, salaattia raejuustolla

iltapäivän kahvihetki
kahvi maidolla, suklainen proteiinipatukka

välipala
smoothielasillinen

illalllinen
kahden munan munakas persiljalla ja juustolla, salaattia raejuustolla ja salaattimausteseoksella

iltanapostelu
appelsiini, muutama viinirypäle, kourallinen kuivattuja karpaloita, rkl pellavansiemenrouhetta, magnesium

Munakas salaatin kera
Kevyesti paistettu halloumijuustosalaatti

Yli-innokas pikkukäsi tavoittelemassa marinoitua lohta ja gratiinia

Sunnuntai
aamu
rkl pellavansiemenrouhetta, kahvi maidolla, smoothielasi, vitamiinit

lounas
kasvisgratiinia, lohta, salaattia raejuustolla

välipala
broileria, perunaa, raejuustoa, tomaattia

välipala
smoothie leseillä ja myslillä

illallinen
halloumijuustosalaatti, magnesium, rkl pellavansiemenrouhetta

Sunnuntain ruokailut vaikuttavat hieman eriskummallisilta mutta kävimme kyläilemässä äitini luona kävellen ja satuimme sinne sopivasti ruoka-aikaan. Varsinaisesti ei ollut nälkä mutta kyllä reippaan ulkoilun jälkeen aina lämmin ruoka maistuu  kummasti. Reippailtiin tosiaan kyläilemään ja takaisin ja matkaa kertyi yhteensä jotain reilu 10km. Eilen oli kyllä ihan mahtava päivä ulkoilla kun aurinko paistoi ja pakkasta oli vain muutava aste.

Kaikenkaikkineen viikon liikunnat koostuivat seuraavasti:

MA   sali
TI      –
KE    sali
TO    sali
PE     sali
LA    aerobinen, keskivartalo, leuanvedot
SU    kävely 10km

Viime viikko oli, näin jälkikäteen ajateltuna, oikein onnistunut. Tosiaan nuo alussa mainitut muutamat kieltäytymiset saivat olon tuntumaan jotenkin voittamattomalta ja tälle tekemiselle sai taas ihan uudenlaista virtaa. Kait se vain on uskottava että jos aina saa kaiken haluamansa menettää koko touhu merkityksensä. Joskus on vain parempi kieltäytyä ja nauttia tämän  toiminnon aiheuttamasta mielihyvästä. Mahtavaa viikonalkua kaikille!

7 kommenttia

 1. Takkunen kirjoitti:

  Oii.. ihana tuo pikkukäsi 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  Kyllä on tullu urheiltua! Itellä ei aika ihan noin paljoon riitä, mutta pakko se on aina yrittää. http://s-doit.blogspot.com/

  • amma kirjoitti:

   Tuommonen voittajafiilis nostaa aina motivaatioo! Samoin kun kaupassakin nälkäsenä pystyy ohittamaan kaikki houkutukset ja tekemään vaan niitä järkeviä ostoksia! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Itse juuri Amma:n liikuntapäivitysmääriä lukeneena aloin miettiä että saisiko sitä vielä hieman nipistettyä lisäaikaa liikunnalle 😉 Ei, siis liikunnoista yleensä sen verta että määrällä ei ihan oikeasti ole merkitystä kunhan omasta mielestään tekee tarpeeksi. Mielestäni ihan oikeasti esim. 3*viikossa on jo oikein hyvin, ja neljä on vastaavasti huippusuoritus. Kaikki siitä ylöspäin vaatii jo ihan rehellisesti omistautumista ja suunnitelmallisuutta urheilun ja muun elämän yhteensovittamisesta jos päiviin kuuluu vielä työntekoa/opiskelua. Eräälle ystävälleni totesinkin että jos vain voittaisin niin paljon rahaa että pärjäisin tekemättä töitä niin pyhittäisin kyllä päiviini lisää liikuntaa. Tämä oli nyt enemmän tai vähemmän sinulle S mutta myös hienoisena hatunnostona Amman liikkumisille :)Ja Amma; Tuo kaupass houkutusten ohittaminen on kyllä kanssa yksi niistä parhaista onnistumisen iloista.

 3. Anna kirjoitti:

  Eilen oli kyllä aivan mahtava ulkoilukeli, vaikka itse kävin sillä varsinaisella (treeni)kävelylenkillä vasta illalla pimeän tultua. Nyt alkaa tosiaan olla sellainen fiilis, että kevät on pian tulossa, vaikka lunta onkin vielä luvattu. Ihanaa, pääsee kunnolla ulos askeltamaan ja vaatekaappin sisuskin vaalenee!

  • jennie kirjoitti:

   Juurikin samaa ajattelin, eli voiton puolella mennään mitä talveen tulee. Ehkä tämä mieletön ostos- ja uudistumisvimma on osittain myös tästä kiinni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.