Hae
My Project Is Me

Pienellä päätöksellä päivässä..

..Voi ihan oikeasti olla uskomattomat seuraukset. Olen jo pidemmän aikaa ajatellut että alan arkipäivisin kävelemään noin 30minuutin lenkin mutten vain ole saanut mitään aikaiseksi. Oman kävelyni olen lisännyt aamuihin, eli sinne minne sen kaikista pienimmällä vaivalla saan lisättyä. Sensijaan että aamusta menisin lähimmälle juna-asemalle, kävelenkin pykälän verran pidemmälle eli noin puolen tunnin kävelymatkan päähän. Ajallisesti tämä ei aamussa merkkaa minulle juuri mitään eikä herätyskelloakaan tarvitse laittaa aikaisemmin soimaan, riittää että vain nousen ylös kellon soidessa. Viikkotasolla tämä pieni muutos tarkoittaa 2,5h liikuntaa, joka ilman tätä pientä päätöstä jäisi mitä suurimmalla todennäköisyydellä kokonaan tekemättä.

IMG_7283

IMG_7291

IMG_7331

**Tällä viikolla olen reippaillut kolmesti. Jee!**

6 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Niinhän se menee, että pienillä valinnoilla rakennetaan suuri kokonaisuus. 🙂 Tällä ei varsinaisesti oo mitään tekemistä sun postauksen kanssa, mutta halusin vaan sanoa, että sulla on tosi kahdehdittavat kasvonpiirteet!

  Mukavaa syksyä! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Ihan ensimmäisenä anteeksi etten ole sanaut vastattua kommentteihin, ei kuulu tapoihini mutta jotenkin koko viikko suhahti sellaista vauhtia ohi ettei tosikaan. Tämä ei silti siis suinkaan tarkoita ettenkö arvostaisi ihanaa kommenttiasi, joka on hymyilyttänyt minua pitkin viikkoa – kiitos <3

 2. Omanlainen kirjoitti:

  Työmatkat kävellen / pyörällä on kyllä parhautta. Tulee vähän niin kuin vahingossa liikuttua, vaikka sitä en itseasiassa pidä edes liikuntana. Kun sinne töihin on joka tapauksessa mentävä. =) Mukavaa viikonloppua!

 3. tanttaralla kirjoitti:

  Olen suunnitellut tätä samaa jo pari viikkoa, mutta en ole vielä saanut toteutettua. Huomenna taidan sun innoittamana tehdä tän oikeesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.