Hae
My Project Is Me

(Huonon) päivän hiuspelastus

Moikka,

 

 

Olen melko laiska laittamaan hiuksiani ja varsin usein arkena ne ovatkin kiinni. Sen harvan kerran kun ne satun auki jättämään niin huomaan että iltapäivällä jonkinmoinen pompula on kuitenkin kiertynyt niiden ympärille ja ne ovat jälleen kiinni.
Muutamalla pikkujipolla kuitenkin silloin tällöin hieman panostan tähän kiinniolevaan hiukseen ja viimeisin ostokseni on ollut hiusdonitsi. Tämän härpäkkeen avullahan saa ohuemmastakin tukasta tehdyn nutturan näyttämään muhkealta. Kokoja ja värejä oli ainakin Glitterissä tarjota erilaisia ja jos taas hieman edullisempaa vaihtoehtoa hakee niin h&M:n valikoimassa taisiavat maksaa 2,95€. Omani ostin tosiaan Glitteristä ja taisi maksaa 8,90€ (iso koko).
Käyttö oli helppoa ja yksinkertaista ja jopa minunlaiseni hiussäheltäjä onnistui kerralla. Donitsin lisäksi tarvitaan ponnari ja pinnejä.

1. Tee preusponnari haluamallesi korkeudelle

 

 

2. Pujota donitsi ponnarin ympärille 

 

3. Kerää hiusosioita sonitsin ympäri ja kiinnitä pinneillä kunnes peittävät donitsin.

 

Tähän kun yhdistäisi vielä jotain letitystä, niin tuloksena on oiva kesäkampaus ja kukka- tai rusettisomistein saa nutturaan hieman leikkisyyttä. Nutturan sijainnilla, koolla ja tiukkuudella pääse määrittelemään mukavasti tunnelman.
kuva täältä
kuva täältä

7 kommenttia

 1. Someday kirjoitti:

  Mä oon niin avuton hiusten laiton kanssa, että en saanu ees tällä onnistumaan nutturaa! 😀 Onneks hiukset on nyt lyhyemmät ja ei tarvitse kun suoristusraudalla vetästä pari kertaa niin hyvältä näyttää. Sen mäkin jopa osaan 😀

  • jennie kirjoitti:

   🙂 Onneksi on suoristusrauta.. Itse tahtoisin oppia tekemään kihartamaan hiuksia suoristusraudalla mutta se on aina yhtä haastavaa.

 2. Anna kirjoitti:

  Olenkin harkinnut donitsin ostoa, mutta jotenkin en ole vain saanut aikaiseksi. Mutta jospa nyt käväisin hakemassa, saa kyllä helpolla ja nopeasti kivan lopputuloksen.

  • jennie kirjoitti:

   Kyllä minä ainakin tykkään kanssa. Vieläkun oppisi noita lettitekniikoita niin saisi vaikka mitä ihmeellisyyttä aikaan.

 3. Siiri kirjoitti:

  Mullakin on tollainen mutten oo vielä ikinä käyttänyt 😀 olisi ehkä jo aika!

 4. Anonymous kirjoitti:

  Voi sä olet ihana, kiitos tästä yksinkertaisesta mutta itselleni aivan uudesta vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *