Hae
My Project Is Me

Viimeinen kerta

Neule// Marks&Spencer (Kierrätetty)

Pitkä paita// H&M

Housut// WR.Up

 

Kun tänään, jälleen, on saatu nauttia hieman lämpimämmästä säästä niin uskallan sanoa sen ääneen; Toivon että alkuviikosta saimme tämän kevään viimeiset talviset kelit. Toivon että se kylmä viima, mikä puhalsi oli tälle keväälle viimeinen. Toivon että lumi sulaisi pian pois eikä uutta enää sataisi. Toivon että pian saisin nähdä ensimmäisten ruohonkorsien vihertävän ja itseasiassa tänään ulkona ollessani mietin että milloinkas ne ensimmäiset leskenlehdet yleensä maasta pilkistävätkään.. Kevät, olen niin valmis sinua varten.

Tällä asukokonaisuudella liikuin lasten kanssa viime viikolla kun kävimme Itiksessä. Neule on itseasiassa eräänlainen virheostos jouluiselta Skotlannin-matkalta sillä en ostohetkellä edes sovittanut sitä. Hintaa ei kierrätyskaupassa ollut ostohetkellä kuin muutama punta ja ajattelin että jos se ei sovi niin ei sitten sovi. Ja niinhän siinä sitten kävi että malli oli hieman liian ”cropped” eli lyhyt omaan makuuni. Ajattelin kuitenkin tuoda sen mukanani Suomeen saakka ja kokeilla josko sille löytyisi käyttöä. Taisi löytyä.

2 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Olen niin samaa mieltä sun kanssa 😉 Kevät Tule jo !!!!
  Sitähän ne lehdessä ennusteli, että aikasin olisi jo tulossa . Onhan kiurujakin nähty jo runsaasti ” kuu kiurusta kesään..”

  Ja odotan niin kunnon pyöräilykelejä . 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Eikö vaan -tämän päivän jälkeen on oikeastaan aika uskomatonta jos sieltä vielä talvi tulisi. Ei vain voi – onhan nyt jo oikeastaan maaliskuun puoliväli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.