Hae
My Project Is Me

Kaunistelematon ketoruokapäiväkirja

Ketoruokapäiväkirja on ollut toivepostauksena lähestulkoon siitä asti kun ketokokeiluni aloitin. Nyt se hetki on viimein tässä.  Viimeiset seitsemän viikkoa on eletty melko yksinkertaisilla ruoka-aineksilla. Paljon vihreitä kasviksia, kasviperäisiä rasvanlähteitä ja yksinkertaisesti kypsennettyä lihaa, kalaa tai kanaa.  Mitä siis söin tänään, 17.7.2019 ihan tavallisena keskiviikkona. Miltä siis näyttää minun ketoruokapäiväkirja?

 

Aamupala: 

Kananmunaa, avokadoa ja vihreitä kasviksia tavanomaisemman vihreän smoothieni sijaan. 

Lounas:

Sitä-Mitä-Kaapista-Löytyy-salaatti. Tässä annnoksessa on varmaan kaikki mahdolliset kasviksenjämät sekä kanaa, avokadoa ja öljyä. 

Väliapala: 

Kourallinen pähkinöitä. Töissä pähkinät syön pääsääntöisesti ihan sellaisenaan, kotona sitten paahdettuna ja suolattuna tai karamellisoituna. Tällä kertaa valintana mantelit.

Päivällinen: 

Rucolaa, kukkakaalia, parsakaalia, kanaa, oliiviöljyä ja siemeniä. Olisin laittanut tonnikalaa mutta valmiina ollut kana oli syötävä pois ennenkuin menee huonoksi. Poikkeuksellisten työaikojen vuoksi päivällinen tuli syötyä työpaikalla.

Iltapala: 

Kourallinen pähkinöitä poikkeuksellisesti työpaikalla syötynä. Kuva jäi valitettavasti ottamatta. Lisäksi join vettä, kahvia makeuttamattomalla soijamaidolla sekä söin muutaman xylitol-purkan. 

 

Mahdollisuus olisi valmistaa mitä mielikuvituksellisimpia ruokia ja muutamia esimerkkejä onkin blogissa vilahdellut (ainakin täällä, täällä ja täällä). Usein kuitenkin olen arjessa päätynyt melko yksinkertaisiin ratkaisuihin ja vapaalla ollessani sitten fiilistellyt hivenen enemmän. Kulunutta päivää voisi periaatteessa pitää yksinkertaistettuna esimerkkinä siitä, mitä viimeiset seitsemän viikkoa ovat sisältäneet päivittäin. Tämä voisi olla siis eräänlainen yksinkertaistettu ketoruokapäiväkirja Keto49-valmennuksen malliin mutta ei todellakaan ainoa mahdollisuus. 

2 kommenttia

  1. Sanna kirjoitti:

    Moikka, Olet pohdiskellut mitä valmennuksen suhteen jatkossa. Itse ostin sekä keto49-valmennuksen, että KetoKickstartin alkaessani ketoilla. Kun en osannut päättää ja molemmista olin kuullut hyvää. Mielestäni molemmissa on omat hyvät puolensa. keto49:ssä saa selkeän ruovavaliorungon valmiiksi lasketuilla kaloreilla ja liikuntaohjeita. KetoKickstart on taas kokonaisuutena monipuolisempi. Materiaalia on monesta näkökulmasta ja osallistuja voi siitä pureskella itselleen sopivan elämäntapaketoilun ruokavalion. On ohjeita targetoituun ketoon, paastoon yms. Lisäksi ohjelma on käytössä ainiaan. Näiden kokemusten perusteella voisin suositella sinulle jatkoon KetoKickstarttia. Uskoisin, että siitä olisi sinulle hyötyä, kun nyt siirryt rennompaan vaiheeseen. Sinulla on oman ruokavalion runko jo takaraivossa ja nyt saisit ohjeita elämäntapaketoiluun. Lisäksi meille lukijoille olisi tietysti mielenkiintoista kuulla mitkä ovat sinun mielipiteesi näiden eri valmennusten eroista. Kiitos ketoilu kirjoituksistasi. Tuloksesi ovat huikeita ja kirjoitat dietistä oikealla asenteella. Olet inspiraationlähde!

  2. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

    Täältä kans iso peukko KetoKickstartille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *