Hae
My Project Is Me

Liikuntatavoitteet

Moikka,

Tarkoituksena oli tälle päivälle saada postaus tuosta kotona tehtävästä selkäsarjasta mutta ladattu videopa oli poistettu Youtubesta, tai sen esittäminen oli kielletty. Minä ja tekniikka ei selvästi tulla toimeen. Yritän saada asian korjattua ja lisättyä tämänkin tänne kaikkien iloksi.

Jatketaan kuitenkin liikunnalla, eli kun eilen listasin noita tavoitesyömisiäni niin tehdään sama liikkummisille. Mainitsin aiemmin kuinka aion aina arkiaamuisin ennen työpäivää käydä salilla. Vannomatta näköjään paras, sillä tiistaisin työpäiväni alkaakin jo kahdeksalta normaalin yhdeksän sijaan enkä näin ollen ehdi aamusta salille ennen työpäivää. Sali aukeaa siis klo 6.30 ja kun huomioidaan suihkuun ja muuhun kuluva aika ei treeniaikaa jää jäljelle kuin noin 20 minuttia. En kuitenkaan tahdo luopua hyvästä suunnitelmastani treenata viidesti viikossa ja niinpä aikataulutus näyttää nyt tältä.

MA  Lihaskuntotreeni 1
TI     –
KE   Lihaskuntotreeni 2
TO   Lihaskuntotreeni 1
PE    Lihaskuntotreeni 2
LA    –
SU    Aerobinen treeni  + oma vatsa- ja selkäsarja *2

kuva: http://weheartit.com/entry/21582405

 

Jossei tässä vielä tarpeeksi niin sitten seuraa tämä kaikkein hulluin ajatus että haluaisin haluaisin liikkua vielä hieman enemmän. Näiden lisäksi toivoisin edelleen voivani tankoilla, ulkoilla sekä liikkua aerobisesti. Koska kaikkeen ei kuitenkaan ole aikaa niin jostain täytyy luopua jo ihan oman jaksamisenkin kannalta.

Viikonloppuisin tulen varmasti myös jatkossa ulkoilemaan vaunujen kanssa ja jahka kesä tulee niin oman kunnon mukaan harkitsen työmatkojen taittamista pyöräillen. Olen joskus aiemmin polkenut tuota matkaa, suunnilleen 15km/sivu, ja melko äkkiä siihen tottui. Toki alla ei silloin ollut salitreeniä. Voisin tietysti polkea joka toinen päivä työpaikalle ja joka toinen päivä sieltä pois. Noh, tämä jää nähtäväksi ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä toutumattomaksi ajatukseksi mutta katsotaan. Vielä olisi kuitenkin tuo tankoilu, joka sijoittuisi lähtökohtaisesti torstaille ja sunnuntaille. Mikäli maltan olla kaksi arki-iltaa pois kotoa niin saattaisin vaihtaa sunnuntain tankoilut myös tiistaille kunhan nyt ensin taas sinne asti pääsen.

Nämä viimeiset nyt ovat vain ajatuksia siitä miten lisätä liikuntaa niin ihan erillisenä liikuntasuorituksena tai hyötyliikuntana, jos tuota 15km matkaa enää hyötyliikunnaksi kutsutaan. Kaikkihan on toki mahdollista ja ihan vain omasta itsestä (sekä kunnosta ja jaksamisesta) kiinni. Se että liikunnalle ei ole aikaa, on ihan vain järjestelykysymys. Kaikkea ajatusta en varmasti tule toteuttamaan mutta katsotaan mitä keksin tuon nykyisen viiden treenin lisäksi vai koenko tuon nykyisen olevan tarpeeksi. Näillä nyt kuitenkin mennään, eli vähintään viidellä treenillä viikossa.

 

9 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  voisiko kertoa ja vaikka kuvata nuo saliohjelmasi? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Olen tätäö harkinnutkin mutta koska tosiaan itsekin toivoisin saavani mukaan myös nuo kuvat niin olen yrittänyt pähkäilä kenet saan kanssani vapaaehtoisesti salille kuvaamaan klo 6.30 🙂 Jätin tästä postauksesta ihan tarkoituksella pois nuo teidopt milloin teen ylä- ja milloin alavartaloa. Kunhan keksin miten saan tuon kuvapuolen toteutettua niin eiköhän onnistu tämänkin julkaiseminen täällä.

 2. Anna kirjoitti:

  Muistan jostain postauksestasi lukeneeni, että käytät itseruskettavaa ja ainakin tuossa viimeisimmässä vertailukuvassa ihosi on kauniin ruskettuneen sävyinen – osaisitko tällaiselle oranssin raitaisuuden pelkääjälle suositella jotain tiettyä merkkiä?

  • jennie kirjoitti:

   Moi, Käytän itse Lorealin tuotteita ja olen ollut tyytyväinen. Olen huomannut että sama merkki saattaa toisn olla ihan eri värinen riippuen käyttäjästä silläe räs ystäväni luottaa samaiseen merkkiin ja sävymme on silti eri. Astetta hinnakkaammista tuotteista minulla on kokemusta St. Tropez.sta mutta itse en tästä sarjasta tykännyt vaikka onkin olevinaan maailman paras. Tuo Loreal ehkä on hivenen kellertävä mutta St.tropezilla mielestäni keltaisuutta ei ollut. Jos St. Tropezia kokeilet niin vaahto saattaaisi olla mukavampi kuin lotion. Se oli nimittäin ehkä tuo lotionin koostumus oli se joka itseä ei miellyttänyt. Loreal on itselle kuitenkin ehdoton ykkönen!

 3. Minna kirjoitti:

  Heippa ajettelin kysyä sinulta neuvoa…minä treenan paljon mutta penikat ja polvi on tulehtuneet särkee koko ajan…minulla on hyvät kengät..olen yrittänyt levätä…mutta heti kun rupean juoksemaan tai kävelemään tulee penikat kipeäksi heti…rakastan juoksemista…ärsyttää kun haluan treenata kovasti…./Minna

  • jennie kirjoitti:

   Voi että – yuo on kyllä inhottavaa että ei pääse tekemään sitä mistä tykkää. Nythän en ole mikään ammattilainen vastaamaan sillä en tosiaan fysiopuolta tunne käytännössä lainkaan. Nyt tietysti tulisi varmaan ensisijaiseti yrittää keksiä joku sellainen laji, jossa ei näitä iskuja kohdistuisi samalla lailla – esimerkiksi siis pyöräily tai vedessä tehtävä liikunta. Ja varmaan toki asiaa voisi fysioterapeutilta tiedustella tarkemmin. Ehkä joku muu lukija osaisi auttaa minua paremmin?

  • Minna kirjoitti:

   Kiitos vastauksesta…kumpikin pyöräily ja uiminen on tylsintä mitä tiedän….ostin kalliin juoksumaton..14000kr että pystyn kotona treenaamaan..no pitää toivoa että tämä tästä menee ohi..mukavaa päivän jatkoa/Minna ruotsista

  • jennie kirjoitti:

   En itsekään pidä noista uintijutuista ja pyöräily on vain tapa siirtyä paikasta toiseen 😀 On tosi sääli kyllä että nyt jää kallis laite ihan hukkakäyttöön. Kannattaisi varmaan kysyä joltain fysioterapeutilta apuja ja tosiaan jos nyt ehdottomasti sillä tekee niin tekee rauhallisesti vaikka se tylsältä ja turhalta tuntuisikin.

 4. Minna kirjoitti:

  Kyllä min jatkan juoksemista…vaikka kuinka kipeää käy..pitää vaan levätä muutama viikko.Ostan uuden crosstrainerin vanhan olen käyttänyt loppuun..se ei rasita niin paljon niveleitä/Minna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *