Hae
My Project Is Me

Ostosvinkki viikonlopulle

Moikka, 

Tänään aloitetaan seuraavanlaisilla kuvilla

IMG_5189 IMG_5246 IMG_5250 IMG_5252 IMG_5254

Minulla on siis käynnissä kevätsiivous vaatekaappia koskien ja muunmuassa edellä olevat tuotteet joutavat kaapista pois. Mielelläni tyhjentäisin vaikka koko kaapin, jos vain raaskisin mutta tällä kertaa edetään mentaliteetilla ”Jos en ole käyttänyt pitkään aikaan muusta syystä kuin että se ei mahdu päälle, myyntiin”.

Tyypilliseen tapaani ei löydöksissä mitään merkkituotteita ole mutta melkoisesti Veromodaa, Gina Tricottia, H&M:mmää ja muita perusmerkkejä. Kenkäpuolella vallitsee ehdottomasti Bianco. Osa tarjonnasta on ollut päällä kerran tai kaksi, osa ei kertaakaan. Osa on ostettu käytettynä mutta jäänyt itsellä syystä tai toisesta kaappiin lojumaan.

Seuraavat kuvat eivät ehkä ole kaikkein myyvimpiä mutta antavat jonkinmoista käsitystä siitä, mitä edellä olevat todellisuudessa ovat. Kaikki kuvissa näkyvät vaatteet, kenkiä myöten ovat siis myynnissä.

asu_1_PicMonkey CollagePicMonkey Collage_3 PicMonkey Collage_4 PicMonkey Collage_asu_2

Jos siis mallista huolimatta joku vaatekappale sattuu miellyttämään silmää (tai olet muutenvain utelias) niin nämä ja paljon muuta löytyvät tulevana lauantaina Helsingin jäähallin kirppikseltä! Vaatekoot vaihtelevat 36-38-40 tai S-M-L välimaastossa, joista suurinosa on kuitenkin keskikokoisia. Kengät puolestaan kokoa 38. Hintataso on ostajaystävällinen eli keskimäärin 2-5€ vaikka jokunen kalliimpi sekä edullisempikin artikkeli sieltä löytyy.

Jos siis paikalle saavut niin moikkaa ihmeessä, olisi mukava tavata teitä lukijoita myös kasvotusten!

IMG_5242 IMG_5243 IMG_5245

2 kommenttia

  1. -E- kirjoitti:

    Voi hitsin vitsit kun matkaa Helsinkiin on lähemmäksi 400km. Itsellä on ihan sama projekti menossa ja kassillinen vaatteita odottaa pääsyä kirpparille. Kummasti sitä vain jotkut vaatteet jää käyttämättä ja toisia pitää vuodesta toiseen. Jos osaisin ostohetkellä sanoa, mitkä tulevat olemaan ikuisia niin ostaisin vain niitä 😀 Osa kulahtaa käytössä, osa vaan ei istu hyvin tai miellytä vaikka olisi kuinka ajatonta mallia, osa ihan H&M:nkin vaatteista kestää vuosia ja osa erikoisemmistakin vaatteista kestää aikaa. Itsellä esimerkiki yksi pallokuvioinen kesämekko ollut suosikkini jo monta vuotta 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Ihmettelen mistä noita riittää kun en mielestäni pahemmin ostelekaan (tai ainakaan kaapissa ei ksokaan ole mitään päälle pantavaa 😉 )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.