Hae
My Project Is Me

I Love Me- messut 2016

Jos haluat syödä suklaaöverit niin kannattaa suunnata I Love Me- messuille Helsingin messukeskukseen. Se nyt ei ehkä ole ainoa syy, mutta melkoisen herkullinen sellainen sillä eilisen käyntikokemukseni perusteella suklaata, raaksuklaata tai muka-suklaata (palaan tähän pian) oli maisteltavana oikeastaan kaikilta mahdollislta valmistajilta. Uusin raakasuklaan lanseeraja taitaa olla Foodin ja omaksi lempparimaukseni taisi nousta hennon kookoksinen versio koska kookos ja suklaa – NAM <3

Mielenkiintoinen tuttavuus oli myös Super Treatsin muka-suklaa, joka on siis valmistettu johanneksenleipäpuusta. Maistui aivan suklaalle vaikka kaakaota ei siis ole lainkaan. Suklaaseen verrattua kyseessä on siis kofeiiniton ja teobromiiniton (kofeiininin kaltainen piriste), joita en rehellisesti edes tätä ennen tiennyt suklaissa olevan.

Vinkkaan samalla myös että jos kahvihammasta alkaa kolottamaan niin Lidlin ständiltä tarjottiin myös kupillinen kahvia keksin kanssa, jono voi toki olla aikamoinen.

foodin

epasuklaa

Messujen kantava voima oli ehkä tänä vuonna luonnollisuus ja esimerkiksi luonnonmukaista kosmetiikkaa ja kauneudenhoitoa oli minusta enemmän kuin koskaan ennen. Luonnnollisuus näkyi vahvasti myös ”ruoka”tarjonnassa mutta erityisesti kosmetiikkapuolella (vaikka toki perinteisiäkin toimijoita näkyi). Viime vuodesta tuttu saippuavalmistaja oli Soap&Balsam, jolta ostin lahjaksi avokadosaippuan. Tänä vuonna lahja valikoitui uudelta tuttavuudelta Rabbit Mamalta. 

natural

 

avokadosaippua

rabbitmama

Ja loppuun vielä ilmainen vinkki kaikille lasten kanssa messuilijoille – Messukeskuksessa toimii valvottu lasten leikkialue, jonne voi yli 3-vuotiaan lapsen jättää leikkimään. Jos pienet eivät siis jaksa kiertää mukana koko aikaa niin tässä heillekin hieman omaa hauskaa. Leikkialue on maksuton ja sieltä löytyy myös vessat.

leikkinurkka

leikkinurkka_1

Tätä postausta voisi varmaan jatkaa vielä vaikka kuinka pitkälle eteenpäin sillä moni asia on käsittelemättä. Se ehkä kuitenkin kertoo vain siitä että messualue ja -tarjonta on oikeasti todella laaja sillä edellä esitetyn lisäksihän on vielä muotia (vaatteet, silmälasit, korut) ja terveyttä. Ei siis ihme että messuille tarjotaan santsilippua, jolla pääsee seuraavana päivänä jatkamaan, 5€ hintaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.