Hae
My Project Is Me

The LBD

Moi,

Eilen illalla on ollut GQ-lehden Man of the year awards ja moni olikin valinnut itselleen päälleen jonkinmoisen variaation mustasta pikkumekosta.

 

 

Erityisesti itse innostuin Pixie Lottin päällä olleesta yksiolkaimisesta mallista, jonka tapainen nähtiin myös siis the Saturdays:n laulajalla Frankiella (kuvat yllä).

Tämä sai minut haaveilemaan uuden pikkumustan hankkimisesta Tuollaisesta yksiolkaimisesta siis sekä ihan perinteisestä olkaimettomasta versiosta, joka kävisi niin arkjeen kuin juhlaan. Kaapistani löytyy tällä hetkellä kaksi erilaista, joista toinen on hyvin klassinen juhlamalli sekä sitten hieman erikoisempi musta-keltainen luomus Angelina Jolien tyylin mukaan

Tuo Angelinan tyylinen mekko on siis kopio hänen alkuperäisestä luomuksestaan ja tilatu jokunen vuosi takaperin Briteistä. Alla oleva perinteisempi malli on Your Facen mallistoa (kuva tosin on jostain toisesta mekosta)

 

 

.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.