Hae
My Project Is Me

Helpot halloween tarjoilut maistuvat koko perheelle

Vaikka halloween on verrattain uusi juhla Suomessa, tuntuu ainakin minusta että se on juhlinta on jo melko yleistä ja suosio kasvaa vuosi vuodelta. Minusta itsestäni on mukava koristella asuntoa ja kattaa pöytä kauniiksi juhlaa varten – oli se sitten halloween, joulu tai vaikka syntymäpäiväjuhlat.halloween tarjoilut, halloween herkut

 

Helpot halloween tarjoilut

Halloweenia juhlitaan siis ensi viikon lauantaina, 31.10, mutta me otimme pienen varaslähdön perheen kesken jo eilen. Juhlapöytä noudatteli tänä vuonna kaikenikäisille sopivaa, ei varsinaisesti kovin pelottavaa, teemaa. Olen nimittäin myös kokemuksesta oppinut että liian pelottavat tarjoilut jäävät lapsilta syömättä (ja tästä voisin tehdä oman postauksensa). Jos olet järjestämässä juhlia, tai tämän postauksen innoittamana sellaisiin päädyt niin nämä helpot halloween tarjoilut onnistuvat varmasti jokaiselta. Koko perheelle sopivassa halloween-pöydässä oli tarjolla:

 

Karamellisoitu porkkanakeitto

Hämähäkki piiras (kana-feta)

Muumioleivät

Muffineja kahdella tapaa (suklaa ja mustikka)

Teemaan sopivia karkkeja

Halloween munkit (lontoon rae)

Eri värisiä limuja

halloween tarjoilut, halloween herkuthalloween tarjoilut, halloween herkut

 

Helppoa mutta näyttävää

Nämä helpot halloween tarjoilut ovat loppujen lopuksi tosiaan ihan tavallisia tarjoiluja, pienellä twistillä varustettuna. Esimerkiksi limujen tarjoilussa käytin kotoa löytyneitä pieniä pulloja ja ikisuosikiksi lasten keskuudessa ovat nousseet nuo lääkeruiskut, vaikka ne ehkä vähän hurjat ovatkin. Lääkeruiskuja voi ostaa apteekeista.

Aivomuffinit on kieputeltu värjätystä sokerimassassasta ja niiden päälle on sivelty mansikkahilloa. Nämä voivat olla hieman pelottavat ihan pienimpien juhliin mutta ovat ehdottomasti näyttävä lisä halloween pöytään. Suklaamuffinien vaahtokarkkien kasvoissa on käytetty elintarviketussia piirtämiseen. Jos haluaa päästä oikein helpolla, voi muffinit ostaa valmiina (kuten minä tein aivojen kanssa).halloween tarjoilut, halloween herkut

 

Nämä helpot halloween tarjoilut syntyvät tarvittaessa siis todella nopeasti, ilman suurempaa vaivannäköä jos vaikka yllättäen haluaa juhlia alkaa järjestämään tai haluaa muutoin vain päästä helpolla. Jos taas aikaa on enemmän niin ideoita voi poimia netistä lisää. Olen myös aiempien vuosien juhlista lisännyt kuvia IG-tilini stoorien highlights-osioon ja täällä myös yksi aiempien vuosien postaus aiheesta. Hyvää halloweenia ja sen odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.