Hae
My Project Is Me

Eroon takkutukasta

Minua on siunattu sellaisella hiuksella, mikä tuntuu kestävän kovimmatkin käsittelyt ilman sen suurempia hoitorutiineita. Hiuksissani on kuitenkin ollut aina yksi ongelma ja se on takkuuntuminen. Tarkemmin kun ajattelee niin takkuuntuminen voi toki johtua tuosta mainitusta hoidon laiminlyömisestä…

Niin tai näin, hyvä hoitoaine on ollut avainasemassa aika lailla aina. Jostain syystä olen ollut myös laiska etsimään sitä hyvin hoitavaa tuotetta mutta taannoin, viimeisen kerran takkutukkaani hermostuttuani, marssin ammattilaisen pakeille ja päätin aloittaa tosityöt “sen oikean” löytämiseksi.

Takkutukan pelastus

Omat hiukseni ovat rakastuneet Lanzan kosteuttavaan tuotesarjaan sekä erityisesti hiuksiin jätettävään hoitoöljyyn. Vaikka ostohetkellä hieman kirpaisikin lyödä lähemmäs sata euroa tiskiin niin olen ollut jokaisen sentin verran tyytyväinen. Jos siis haluat eroon takkutukasta niin minun neuvoni on että satsaat kunnon hoitaviin aineisiin. Säästyt monelta mielipahalta, ja loppupeleissä eurolta, kun hyvää hoitoainetta ei menekään enää kerralla puolta pulloa päähän vain saadaksesi tukan siliämään. Näin siis minulla valehtelematta aina ennen meni kun mikään määrä hoitoainetta ei tuntunut riittävältä.  Nämä purkit ovat nyt olleet käytössä jo jotain yhden ja kahden kuukauden välitä eli riittoisia ovat.  Jos siis halat eroon takkutukasta niin minä ainakin suosittelen kokeilemaan näitä ihania kesäntuoksuisia Lanzan hoitavia tuotteita.

 

Oletko sinä huomannut eroa markettituotteiden ja vähän kalliimpien merkkien välillä?

2 kommenttia

  1. Tytti kirjoitti:

    Siirryin joku aika sitten käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Tarkemmin sanottuna palashampoota ja hoitoainepalaa. Uskomaton ero markettien aineisiin! Hiukset jäävät todella kevyiksi ja ilmaviksi. Ne myös näyttävät paljon terveemmiltä ja kiiltävämmiltä. Ei enää lättänää ja raskasta tukkaa.

    • myprojectisme kirjoitti:

      Paljon hyvää olen luonnonkosmetiikasta kuullut. Lättänä ja raskas tukka on varmaan jokaisen inhokkilistalla aika korkeilla sijoilla. Onko suositella merkkiä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *