Hae
My Project Is Me

Emerald Balancesta

Moi,

Mainitsin huhtikuun loppupuolella tilanneeni Hormonidieetti-kirjan innoittamana Emerald Balance – viherjauhetta.  Kirjan mukaisesti, hieman kärjistettynä toki, tämä ihmeaine tuntuu auttavan kaikkeen. Lähtökohtaisesti tosiaan kirjasta, joka oli äärettömän mielenkiintoinen, jäi mieleen että jos jotain kannattaa terveytensä eteen tehdä, on nukkua tarpeeksi ja käyttää tätä ravintolisää terveellisen ruokavalion lisänä.

Tuotteen itsensä kyljessä lupaillaan myös että tuotteen ainesosat parantavat vastustuskykyä sekä auttavat lihasta palautumaan nopeammin kovasta harjoituksesta. Lisäksi ainesosien sisältämät antioksidantit toimivat solujen hyväksi ja niiden määrä yhdessä annoksessa tuotetta vastaa 8-10 kasvisannosta (kourallista). 

Mitä tästä ihmepurkista sitten oikein löytyy? No vaikka mitä. Selkeää listaa on lähes mahdoton saada aikaan mutta sanottakoon että erilaisista kasviksista, kasveista sekä levistä tuote pääosin koostuu. Kuten kuvasta näkee, niin lista on pitkä.
Käytettäväksi suositellaan 1-3 annosta vuorokaudessa, ja annosta varten paketin mukana tulee mitta. Itse olen käyttänyt yhtä annosta veteen sekoitettuna. Ensimmäisellä maistokerralla tuote ei erityisen herkkua ollut, ei pahaa muttei hyväkään. Muutamalla seuraavalla kerralla maku oli ehkä jo hivenen häiritsevä mutta jossain vaiheessa se muuttui yllättävän hyväksi. En voi sanoa että joisin tuotetta maun vuoksi vieläkään mutta missään nimessä pahaa se ei ole. Lisäksi tuotteeseen on lisätty minttua makua tuomaan. Valmiste ei muuten sisällä yhtään keinotekoisia aromeita vaan kaikki on luonnosta.  Melko myrkyltähän tämä näyttää näin lasiin aseteltuna, mutta siksipä juonkin sitä oikeasti vihreästä Sportian vesipullosta 🙂 Olen tosiaan huomannut että kaikkein kätevin tuote on sekoittaa veden kanssa jossain pullossa, jota voi sitten ravistella ihan huolella.

Mitä voisin kuukauden jälkeen sanoa? Ainakin kynteni tuntuvat vahvemmilta eivätkä liuskoitu samoin kuin ennen. Lisäksi minun ei ole juurikaan tehnyt mieli mitään makeaa viimeiseen kahteen viikkoon. En sitten tosiaan tiedä ovatko nämä tuon aineen ansiota vai muuten vain sattuneet tähän samaan saumaan mutten ainakaan aio lopettaa tuotteen käyttöä.

Jos jotakuta siellä kiinnostaa niin tilasin tosiaan omaniiherbin verkkokaupasta, jenkkilästä. Toimituksessa kesti yllättävän pitkään (lähes 4vkoa) mutta muutoin olen oikein tyytyväinen.

5 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Moi! Paljonko ”myrkky” maksoi postikuluineen? En muista oletko maininnut sen jossakin toisessa postauksessa, mutta kysynpähän nyt… :)Venla

  • jennie kirjoitti:

   ostin kerralla kaksi purkkia ja toimituksineen hintaa tuli $50.42. Näistä postikuluja oli $4.00. Ensitilaajanahan sain myös $5.00 alennuksen. Mitä se sitten tarkalleen tekee euroissa niin täytyisi laskea jollakin valuuttamuuntimella 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  hei tosi mielenkiintone postaus! en oo aikasemmin kuullutkaan tämmösestä tuotteesta. kerrotko myöhemmi lisää ku oot viel pidempää käyttäny tuotetta et ootko vieläki tyytyväine siihe ja miltä vaikuttaa? mua ainaki kiinnostais lukea aiheesta lisää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.