Hae
My Project Is Me

Voihan v..äsymys!

Moi,

Eilen oli ihan ihan pakko jättää aamukirjoittelut väliin koska en yksinkertaisesti saanut itseäni sängystä ylös kuin vasta varttia vaille kuusi. Lähtökohtaisestihan siis herään viideltä ja käyn päivittämässä blogia, tutkimassa facebookin ja muiden yhtä tärkeiden sivujen annin sekä syömässä aamiaista ennen salille lähtöä. Eilen ei vain millään onnistunut kuin pikainen aamiainen ja salille lähtö sillä salillehan olin vakaasti päättänyt painella.

Kuten sunnuntaina mainitsinkin ei treeni varsinainen sali ollut vaan enneminkin jumppa. Ja joka kerta kun salilla ei saleile, tulee minulle jotenkin hassu olo vaikka kait salilla saa treenailla miten lystää. Itse päädyin kokeilemaan erästä puolen tunnin ohjelmaa, jonka tein viikonlopun aikana pyynnöstä eräälle blogin lukijalle. Välinetoiveina olivat kuminauha, pienehköt käsipainot sekä yksi säädettävä käsipaino. Hän itseasiassa ehti kokeilemaan ohjelmaa jo ennen minua mutta ennenkuin jaan sitä täällä suuremman yleisön keskuudessa oli pakko itsekin kokeilla ja pienen viilauksen jälkeen taidan sen vielä täällä jakaa.

Näillä välineillä liikuttiin

Ja selkien teossa itseä auttoi pallo kun tuo vatsallaan makaaminen lattialla ei oikein enää onnistu

Tunnelmia treenin jälkeen..

Työlounaana oli laatikkomallinen eväsrasia, jossa kovasti tomaattikeitoksi luulemani laji toimikin kastikkeena. Tarkoitus oli tosiaan valmistaa tomaattikeittoa mutta jostain syystä se muuntautui pastakstikkeeksi, joskin minulla oli alla keitettyjä perunoita. Lisänä, mitäs muutakaan kuin raejuustoa.

Illalla lähdin käymään vielä postissa kun eräs paketti piti lähettää ja kuka muka kaipaa autoa?  Ketterästi tuo 120cm pitkä ja 20kiloa painava paketti kulki matkassa mukana yhdessä 15-kilon jässikän kanssa. Postiin kvelimme kyllä suorinta reittiä mutta kotiin teimme pienen kiertolenkin, kestoltaan noin 35min elikkä vajaa 4km.

Tämän jälkeen olikin jo aika syödä kun nälkä alkoi vaivata. Valmiina onneksi löytyi Frittataa (vaikkakin vähän reunoilta tummunutta sellaista) sekä salaattia. Ilmeisesti nälkä oli muillakin kuin minulla koska ensimmäisen kuvan jälkeen annokseen ilmestyi jo jonkun lusikka..

Näin meillä meni maanantai! Tänään onkin luvassa ihan toisenlainen päivä kun olen töistä vapaalla ja lähdössä Flamingo Spahan rentoutumaan. Mukavaa tiistaita kaikille.

4 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Hei, moneltako pikkuinen menee iltaisin nukkumaan ja moneltako sä menet nukkumaan, kun jaksat jo viideltä nousta? 🙂

  2. Mari kirjoitti:

    Hih, tuo postipakettikuva on kyllä ihan mainio 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *