Hae
My Project Is Me

Äijäenergiaa

Moi,


Kun eilen törmäsin proteiini/energiapatukkaan, joka sisälsi 50g proteiinia en millään voinut vastustaa sen ostamista. Tarkoituksena oli korvata työpaikan iltapäiväpalaverin välipala tällä mutta loppujen lopuksi kävi ihan toisin. En kuitenkaan malttanut olla maistamatta sitä illemmalla kotiin päästyäni.
 

Nimesin tämän äijäpatukaksi sen houkuttelemattoman ulkonäön, koon ja proteiinimäärän vuoksi. Mikään ihan kevyt tuote ei ole kyseessä sillä annoksessa (100g patukka) on kaloreitakin 352, eli pienen aterian verran. Sokereita on noin 11g ja rasvaakin 8,7g.
 
Äijäpatukkahan vedetään tunteella vaikka paperien kanssa 😀

 
 
 
Okei, otetaan paperit pois ja hämmästellään sen kokoa!
 Jostain syystä odotin hienoisesti Snickersin makua mutta melko kaukana siitä liikuttiin. Tuote oli hyvin teollinen eikä mikään kovin miellyttävä. Mutta paljon proteiinia se sisältää! Kokeilu on nyt kuitenkin kokeiltu enkä usko ostavani toiste.

18 kommenttia

 1. Maiju kirjoitti:

  Ihanat kuvat! 😀 kiitos aamun piristyksestä 🙂

  • jennie kirjoitti:

   En ymmärrä miten toiset saavat itsestään hyviä kuvia syödessään – täällä se ei ainakaan onnistu 😀

 2. Jeme kirjoitti:

  Kiva kun joku muu kokeilee niin tietää itse sit sen myötä mitä kokeilla tai jättää kokeilematta =)

 3. Eikku kirjoitti:

  Kaipa tuo sitten pitäisi tosiaan nähdä energiapatukkana ennemminkin. Eikös siinä Sundellin kirjassa lukenut, että elimistö pystyy kerralla hyödyntämään noin 20g protskua? Loput varastoituivat hiilareina ja rasvana.. vai miten se nyt oli?

  • jennie kirjoitti:

   Energiapatukkahan siinä tosiaan lukee kyljessä enkä minäkään sitä koknaisena kerralla syönyt. Olihan se vain saatav tuntumaa tuotteeseen, johon on saatu tylnnetyä 50g proteiinia suhteellisen pienessä tilassa.

 4. Tea kirjoitti:

  Hahah! Ihan mahtavat kuvat! Mie olen kanssa miettinyt näitä ”äijäpatukoita”, koska itse ostan aina sellaisia ”nättejä” ja ”pikkusia” prodeja ja sitten kun pyydän miestä ostamaan patukoita (joko itselleni tai hänelle) niin ne on aina just tollasia tosi-miehekkäitä ja hullun kokosia! 😉 Ilmaisesti meissä naisissa ja miehissä on kuitenkin eronsa… tai sit se on vaan minä ja mun mies kestä niitä löytyy! :DDD

  • jennie kirjoitti:

   Ette te varmaan ole ainoat:D mutta minun on kyllä omasta puolestani todettava että yleensä se maku niissä pienemmissä ja kauniimmissa patukoissa on parempi tai sitten se vain johtuu siitä että ne loppuvat lähes kesken :DD

 5. Anonymous kirjoitti:

  Mä kauhistelin samaa patukkaa viikko sitte kaupassa. Ite yritän hakee sitä täydellistä patukkaa ja ostan aina uutuus makuja. Joitaki oon saanu ostaa jo pari kertaa ku olivat ihan hyviä. :)-cathy

  • jennie kirjoitti:

   Juu, siis lähtökohtaisesti minäkin ostan pieniä ja kauniita paletteja mutta tätä ei millään voinut jättää kokeilematta 😀 Kaikkien näiden vuosien, ja uusien tulokkaiden jälkeen oma suosikkini on edelleen Leaderin Protein Delight crispy caramel. Mitkäs herkkulöydöt on sinun ostoslistalle päässeet useamminkin?

 6. Tea H kirjoitti:

  Mä maistoin tänään so lo carbin salmiakki-lakritsipatukkaa ja se oli ehkä hieman pettymys, siinä ei ollut samanlailla makua kun esim. Piparkakkupatukassa. Melkonen patukka sulla testissä 😀

 7. Tea H kirjoitti:

  Sain kyllä tuota kyseistä patukkaa metsästää aikalailla ennen kun löysin! Kerro sit mitä mieltä itse olit patukasta 🙂

 8. Elina Sonné kirjoitti:

  Itse olen varmaan makuhermoiltani niin kieroutunut että tuo kyseinen patukka mansikan makuisena on parhaint mitä noilla ravinto-arvoilla pystyy saamaan..koska haluan kuitenki itse syödä PROTEIINIpatukkaa, en hiilaripatukkaa mitä nämä monet patukat oikeasti ovat! Mun piti käyttää yhtä nlp tekniikkaa päästäkseni kyseisestä patukkakiusauksesta eroon ja ei oo sen jälkee tehnyt mieli. Onneksi.

 9. Anonymous kirjoitti:

  Saako proteiinipatukoita ihan perus ruokakaupoista?:) En oo jaksanu ettiä 😀

  • jennie kirjoitti:

   Minä ainakin löysin ihan K-marketista.. Tosin valikoimahan vaihtelee ja tuotta mainostettua mansikkaa en ole mistään löytänyt vielä (enpä kyllä ihan kauheasti ole edes etsinyt..)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.