Hae
My Project Is Me

Mission impossible: Juhlamekko

Olen valehtelematta sovittanut viimeisen kuukauden aikana useita kymmeniä juhlamekkoja. Kasvanut vatsanseutuni kun on pienentänyt jo ennestään niukkaa juhlamekkovarastoani ja konsernin vuosittainen juhlatilaisuus vaatisi jotain päälle pantavaa. Senkerran kun ulos lähden, haluaisin pukea päälleni jotain sellaista joka saa olon tuntumaan kauniilta. Yhtälailla olon tulee olla myös mukava mutten kuitenkaan haluaisi maksaa mekosta maltaita. Tehtävä on osoittautunut yllättävän vaikeaksi ellei jopa mahdottomaksi. Kaikkien mahdollisten mekkokokeilujen jälkeen on jäljelle jäi kaksi vaihtoehtoa, joista toiseen pukeudun tänään illalla.

 

IMG_8012

IMG_8010

Musta-kultainen mekko @Vila

Musta mekko @Zalando

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.