Hae
My Project Is Me

Järjestetään lastenkutsut

Toukokuu on tässä perheessä todellinen juhlakuukausi, jonka aloittaa vappu. Vappua seuraa pojan syntymäpäivät, joita vietettiin tänä vuonna melko sinipunaisella teemalla. Erilaiset supersankarit ovat olleet iso juttu jo jonkin aikaa erään 5-vuotiaan maailmassa mutta se oma lemppari vaihtelee melko tiuhaan tahtiin.

IMG_4758

IMG_4747

Syntymäpäiviä seuraa äitienpäivä ja äitienpäivää vanhemman tytön syntymäpäivät. Tänä vuonna toukokuussa tullaan vielä juhlimaan ristiäisiä. Toistaiseksi on päästy helpolla kun lastenkutsut on voitu pitää yhdessä  erässä isoveljen ehdoilla mutta ensi vuonna tähän on varmaan tulossa muutos ja juhlia löytyy joka viikonlopulle.

Pojan syntymäpäiväjuhlissa oli puhtaasti etusijalla lapset ja se huomioitiin myös tarjoiluissa. Täytekakkua ei tän(kään) vuonna ollut tarjolla vaan sensijaan panostettiin pieniin sormisyötäviin. Tarjoilutoiveet kuultiin ja pöytä tarjosi muunmuassa sormussipsejä sekä jotain äidin valitsemaa. Yllätyksekseni kasvikset ja dippi maistuivat muun ohella ihan hyvin.

IMG_4748

IMG_4763

Ja kauniin sään vallitessa, järjestettiin juhlakansalle ulkona aarrejahti. Pojat säntäsivät riemulla matkaan kartan kanssa ja löysivät kuin löysivätkin jokaiselle vieraalle tarkoitetun pienen lahjakassin. Kaksituntinen hurahti ohi nopeasti ja jäljelle jääneet eväät syötiin arrejahdin päätteeksi pihalla.

IMG_4799

IMG_4826

IMG_4827

3 kommenttia

 1. Johku32 kirjoitti:

  Ihan OT, mutta mä olen nyt pariin otteeseen bongannut sut kun oon lähteny Tikkurilasta bussilla kotiin 🙂 Arvelinkin kuvista että asustelet siellä päin Vantaata 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Luin eka että kirjoitit että oot lähtenyt bussilla ja aloin oikein miettiä että milloin viimeksi olen bussilla kulkenut.. Onneksi luin uudestaan ja totean vain että mitä todennäköisimmin tosiaan olet nähnyt minut ja mitä todennäköisimmin myös jonkun (ellet useampaakin) lapsistani siinä samalla. Ensi kerralla huudat että Jennniii, niin tiedän kuka sinäkin olet 🙂

 2. Johku32 kirjoitti:

  Juu älä ihmettele kun joku ohi ajavasta bussista huutelee ja hakkaa ikkunaa ?

  Niin reippaana kerran menit rattaiden kanssa! Tosissaan eikä mikään sunnuntaikävely ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.