Hae
My Project Is Me

Apua tarvitaan: Etsinnässä uusi mekko

Moikka,

Jatkan vielä vähän pikkujouluteemalla, joskin tällä kertaa vuorossa on vaateasiaa. Vaikka mukaani muutama muukin asukokonaisuus päätyi niin vanhaan tuttuun ja turvalliseen vaihtoehtoonhan minä päädyin.
kuva 2(5)

kuva 1(4)

Olin ennakkoon päättänyt etten osta mitään uutta mutta nyt, juhlien jälkeen, huomaan selailleeni nettikauppoja uutta asua etsien. Ja nyt tarvitsisinkin teidän apuanne sillä toivoisin löytäväni mukavan pitkähihaisen mekon, joka käy sekä arkeen että juhlaan. Ja kuten aina, jos mielessä on visio siitä mitä hakee, ei sellaista löydy tekemälläkään. Jos siis sinulla on olemassa vinkkiä sensuhteen mistä voisin jotain kuvanmukaista löytää, toivon vinkkiä. Värinä miluiten joku muu kuin keväinen mintunvihreä.

 

4 kommenttia

 1. Anne kirjoitti:

  Itse oon ostanut tollasen lähes samanlaisen h&m:stä noi 30e hintaan 🙂 Se on koko 36 ja kerran käytetty ja pesty. Voin laittaa kuvan siitä, jos haluut vaikka ostaa? 🙂 Se on hyvin vaalea vaaleanpunainen

  • jennie kirjoitti:

   Moi, Kuulostaa kyllä kivalta 🙂 Jos viitsit niin laita vain kuva sähköpostiin muprojectisme(at)gmail.com. Kiitos tuhannesti!

  • jennie kirjoitti:

   ei vitist, toihan on ihan lähestulkoon täydellinen! Kiitos, harmittaa vaan että missasin sen kun juuri laitoin tilausta Nellylle jokunen päivä sitten. Täytynee varmaan laittaa uudestaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.