Hae
My Project Is Me

BC Viikkokertaus 5/10

Moikka,

Puolivälissä mennään eli viisi viikkoa on nyt takana ja samanlainen määrä matkaa edessä. On eletty alkuinnostus, innostuksen jälkeinen huuman laskeminen ja sitä on seurannut vakiintunut suhtautuminen tekemiseen. Samaa tylsää päivästä toiseen, paitsi ettei tämä edes ole tylsää mutta ehkä rajoittavaa. Se etten syö mitään, mikä ei kulje vaa’an kautta ei ole sinänsä vaikeaa mutta se on vaikeampaa kuin syödä mielensä mukaan. Homman helppous on yhtälailla sen suurin vaikeus; Joku on suunnitellut kaiken puolestasi. Kuinka helppoa sillä nythän sinun tehtävänä ei ole kuin noudattaa annettuja ohjeita; Syödä siten kuin on kirjoitettu ja liikkua siten kuin on kirjoitettu. Aivot siis narikkaan ja menoksi. Mutta kun ei niitä omia ajatuksia saa ihan täysin taka-alalle kuitenkaan ja niinpä muutamia ristiriitatilanteita on ehtinyt syntyä. Kun on annettu mahdollisuus karsia hiilareita, olen minä niin tehnyt, vaikkei minun ohjelman tavoitteiden mukaan niin olisi suositeltu tehtävän. Palasin melko pian takaisin alkuperäiseen ja nyt taas kun tulevalla viikolla (viikko 7) on mahdollisuus tiukentamiseen, olen harkitsemassa tätä vaihtoehtoa.

Nyt tämän kylkiäisenä oli myös viljoja mutta menisikä myös ilman?

Nyt tämän kylkiäisenä oli myös viljoja mutta menisikä myös ilman?

Tulenko tekemään niin riippuu melko pitkästi siitä miltä minusta tuntuu tällä viikolla kun vietän kevennettyä viikkoa. Kevennys tarkoittaa vähennettyä treenimäärää (viikkotasolla), vähennettyä energiamäärää (viikkotasolla) sekä yksittäistä tankkauspäivää. Tankkauspäivään palaan vielä erikseen kun se on ajankohtainen eli lauantaina. Kevennys oli mahdollista suorittaa jo viime viikolla, siis viikolla viisi ja moni kanssasisar tämän mahdollisuuden hyödynsikin. Siinä muiden kuvaillessa päivän jäätelöitään ja mättöjään onko ihmekään että valmistin itsekin pizzaa? Tämä tosin täysin dieetin mukaisesti ja voin sanoa että herkkua oli!

kuva 3(75)

kuva 4(55)

kuva 5(38)

Viime viikkoon vielä palatakseni näytti treenikalenteri seuraavanlaiselta: 4 salia, kolme kävelylenkkiä ja yhdet intervallitreenit Malminkartanon huipulla. Sama viikko sisälsi ehkä yhdet parhaista salitreeneistäni ja mietinkin niiden jälkeen että alan uskoa Fitspo-lauseeseen että ”ainoa huono treeni on se, joka jäi tekemättä”. Treeni rullasi hyvin ja vahvasti. Päinvastoin kuin loppuviikosta, jolloin taas mistään ei tuntunut tulevan mitään. Oliko syynä huonosti nukuttu yö, liian aikainen herätys vai alkoiko treenit jo painamaan – jää ikuiseksi arvoitukseksi. Silloin kyllä mietin että huono treeni on huono treeni, sanokoon muut mitä sanovat.

kuva 1(93)

kuva 2(97)

liikut

 

Ja hei, koska mennään puolivälissä niin onhan sitä pakko ottaa puolivälietenemisestä kuvaa. Olen milloin marmattanut muuttumattomista mitoista ja olemattomista tuloksista mutta siinä vastaavasti taas intoillut lisääntyneestä voimasta ja energiasta salitreenien suhteen. Pyydän jokaista myös muistamaan että olette sanoneet minun olleen ihan hyvässä lähtökunnossa ja näin itse asiassa ajattelin itsekin. Vaikka en suinkaan tyytyväinen ollut niin en ollut myöskään täysin tyytymätön ja siitäkin huolimatta että silmä (tai fiilis) ei päivittäisessä tekemisessä huomaa muutosta niin onhan sitä kuitenkin tullut. Ja jos sitä tulee vielä jatkossa niin loppukuviin on pakko pukea jotain muuta päälle sillä senverta isot nämä ovat jo nyt. Lupasin etten näitä enää laita mutta näissä tyytyväisyyksissäni on melkein pakko.

muutos_takaa

 

22 kommenttia

 1. Ella kirjoitti:

  Wau! Kyllähän sitä muutosta näkyy!! HIENOA!!

  • jennie kirjoitti:

   No niinhän sitä näkyy, kaikesta märehtimisestä huolimatta 🙂 Ja puolet vielä jäljellä!

 2. ninnuli kirjoitti:

  On hyvin tullut muutosta, hienoa! Voit olla tyytyväinen..

 3. Sarkku K kirjoitti:

  Muutosta on kyllä reippaasti noin lyhyessäkin ajassa!

 4. Anniina kirjoitti:

  Jes, vau! Tästä saa pontta taas itsekin alkaa siistimään ruokavaliotaan pitkäksi venähtäneen loman jälkeen!
  ps. rakastan muutoskuvia, nää on niin inspiroivia!

 5. Petra kirjoitti:

  Hyvä Jenni! 🙂 Nyt mä jaksan taas tsempata 😀 Mun on nyt pari päivää tehnyt mieli tosi outoja asioita, tänään mm. riisikakkuja 😀

 6. -E- kirjoitti:

  Hienoa!! Mahtavaa! Luo uskoa jatkoon 🙂

  P.S Näin viime yönä unta, että olin sun kanssa kaupungilla tms ja juteltiin mm, että miten jännä juttu että blogin kautta voi ystävystyä ihan oikeesti. Hihii 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Toivotaan että se oli enneuni – onhan tässä jo aika pitkään tehtykin tätä nettituttavuutta 😉

   Ja joo, luo uskoa jatkoon mutta toisaalta taas miettii että voiko se vielä muka muuttua paljonin tulevien viikkojen aikana. Vaikka kyllähän se varmaan voi.. Ei se ainakaan selviä ellei sitä kokeilla.

 7. Lii kirjoitti:

  Hienoa! Hyvää työtä 🙂

 8. Ansku kirjoitti:

  Wau mikä inspiraatiokuva! Tuo muutos varmaan selittää aika pitkälti sitä, miksi sun vaakalukemissa ei ole tapahtunut kovin paljon muutosta. Lihasta on tullut, ja vieläpä vaikeisiin paikkoihin 🙂 Kehonkoostumuksessa on varmasti tapahtunut kehitystä. Kiinnostaisi tietää, ootko miettinyt vielä yhtään BC:n jälkeistä aikaa – miten aiot jatkaa?

  • jennie kirjoitti:

   Kehonkoostumus selviää sitten viiden viikon päästä kun tanitalle seuraavan kerran astun. Kiinnostaa kyllä itseänikin tietää mitä on oikeasti tapahtunut. Elämä BC:n jälkeen on toki liikkunut jo mielessä. Alkuperäinen ajatukseni oli ”lomailla” eli treenat miten huvittaa kahden viikon ajan ja aloittaa jokin uusi projekti marraskuusta mutta mikä ja millainen, jää nähtäväksi.

 9. Nimetön kirjoitti:

  No huikee muutos

 10. ida parviainen kirjoitti:

  Wau mikä muutos lyhyessä ajassa! 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Sanoppa muuta, vielä samanlainen pätkä jäljellä ja joku on uskaltanut väittää että loppupuoliskolla ne muutokset vasta syntyvätkin

 11. Lilli kirjoitti:

  Ihan mahtava muutos, huomaa että töitä on tehty ja ohjeita noudatettu! 🙂

 12. Tytti kirjoitti:

  Vautsi! Nyt mun on ihan pakko lähtee tohon lokakuussa alkavaan pätkään mukaan! Rankkaa varmasti tulee olemaan mutta nämä kuvat mielessä rämmitään sit läpi. 😀 Pystytkö vastaamaan siihen, että kun kyse on ryhmävalmennuksesta niin laitetaanko alussa omat mitat (paino, pituus) johonkin? Että ruokavalio esim. yksilöidään lähtötilanteen mukaan? Aina vaan pelkään ettei mulla tapahdukaan mitään muutosta jos en sovi johonkin muottiin. Mutta kyllä nyt kovasti kaikkien kertomukset ja kuvat puhuu tän valmennuksen puolesta. Pakko uskaltautua mukaan niin saa oman kropan taas tuntumaan omalta.

  • jennie kirjoitti:

   Tottakait vastaan 🙂 Omia mittoja ei tarvitse kertoa mihinkään ja ruokavalio on alussa kaikille sama. Oman tavoitteen (ja etenemisten) mukaan jokainen tekee itsenäisesti päätöksen miten ottaa mahdolliset muutokset jatkossa käyttöön. Ruokavaliot jaetaan siis tavoitepudotuksen mukaisiin ryhmiin ja ryhmät saavat jatkossa omat jatko-ohjeet. kaikki maholliset variaatiot ovat koko valmennuksen ajan kaikkien saatavilla, eli jos tuntuu että tulosta ei tunnu tavalla joka on susoiteltu niin missä vaiheessa tahansa voi alkaa ”kiristelemään” annettujen ohjeiden puitteissa. Tsemppiä lokakuuhun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.